Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betegesen feltekeny vagyok! Hogyan tudnam legyozni es megbizni a paromban?
Nincs okom a feltekenykedesre es a bizalmatlansagra!
1 eve vagyunk egyutt es nagyon szeretem es o is engem ..de nem tudok benne megbizni par honapja es mar betegesen feltekeny vagyok..suli utan mindig szoktunk talalkozni de mikor o veletlenul nem tud mert akkor elkesne a buszt en mar hisztizek ..nem veszi fol a telefont mar a legroszabbra gondolok ..nem hiv visza akkor mikor mondja csak kesobb picit mar is felek..pl ma meglattam hogy az egyik osztalytarsa kint van a baratnojevel,egybol azt hittem hogy megcsal s elkeztem hisztizni hazugnak neveztem..aztan kiderult persze hogy o tenleg suliba volt ..de megbocsajtott..es turi..azt mondja hogy neki en vagyok a legjobb..de roszul esik neki..es hogy nem hagy el de valtoztatnom kene rajta es igaza van
Ne legyél! Köszi!
Ez igy nincs elintézve! El ne hidd! Komoly önértékelési problémáid vannak, szinte antiszociálisan! Komoly önvizsgálatra van szükséged! Éd ezután jön, hogy turkálni fogsz a holmijaközt. Ha még nem tetted meg! Probálj meg rendet tenni a fejedben, ha kell fordulj orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!