Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, ha alig 20 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha alig 20 éves létemre megtetszett egy felsőbb éves az egyetemen?

Figyelt kérdés
8 év túl nagy körkülönbség, ugye?
2016. jan. 27. 11:34
 1/8 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%
20 felett már szerintem nem. A résztvevőktől függ.
2016. jan. 27. 11:39
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Abszolút nem...

Köztem és a barátnőm között is 5 év van...

Jó 5 év kevesebb mint 8, de ilyenbe is volt részem, teljesen vállalható, senki nem fog megbotránkozni... :)

2016. jan. 27. 11:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem sok nő megtetszik, mégse tudok semmit tenni, mert szarnak a fejemre. Most vágjam fel az ereimet?
2016. jan. 27. 11:57
 4/8 A kérdező kommentje:
Kedves 3-as válaszoló! talán rossz helyen keresel, vagy valamiért azok vonzanak be, akiket úgyse érhetsz el. De gondolom ironikusan írtad a kérdést, azért, ha mégse akkor ajánlanám, hogy gondolkozz el, mi alapján fog meg valaki.
2016. jan. 27. 12:06
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, gondolom azért tetted fel a kérdést, mert SZÁMODRA sok ez a 8 év és csak visszaigazolást akarsz, hogy valójában nem sok, és csak te pörgöd túl a dolgot.

Őszintén, ha neked sok, akkor miért gondolkodsz rajta? A kérdés értelmetlen, mivel van akinek nem sok, van, akinek meg sok.

Ha nem mersz lépni, akkor mit agyalsz ezen a témán?

Lépj, aztán meglátod, hogy mi lesz a következménye a tettednek!

2016. jan. 27. 12:40
 6/8 anonim ***** válasza:

A kor csak egy hülye szám, ha hazudott volna neked, hogy mondjuk 24, akkor most boldog lennél vele?

Vonzódsz hozzá, amíg nem tudtad mennyi, gondolom el is tudtál volna képzelni többet akkor most??

Anyum és apum között 9 év volt 28-27 amikor megismerkedtek, és működött...

2016. jan. 27. 13:14
 7/8 anonim ***** válasza:
18-27 elírtam bocsi*
2016. jan. 27. 13:14
 8/8 A kérdező kommentje:

Kedves 5-ös válaszoló!

Nem is igazán ismerem, más a telephelyem, így ritkán látom.

Csak azért tettem fel a kérdést, hogy felejtsem-e el, vagy hagyjam későbbre hátha lesz valami. Múltkor egy kihelyezett előadáson egymás mellé kerültünk és nagyon furcsán éreztem magam, de ez lehet, hogy átverés, avgy ki tudja...

2016. jan. 27. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!