Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtetszett az egyetemen egy csaj de nagyon vegyes dolgokat hallottam róla ( megbízható emberektől). Nem tudom hogy adjak-e egy esélyt neki. Szerintetek?
pozitív dolgok amiket hallottam: egy okos, kedves, érzékeny lány aki segíteni akar mindenkinek, nem iszik alkoholt, őszinte, nem sminkeli agyon magát, nem hord állandóan miniszoknyát/ kivágott felsővel
negatív dolgok: dohányzik, sokat bulizik, lusta, alig jár be egyetemre, kétszínű, a pasikat manipulálja és kidobja, nem nagyon vannak lány barátai csak fiúk
kívülről nagyon szép arca van, hosszú szőkésbarna haj, vékony testalkat, kb 165cm magas ( pont az esetem), sportosan öltözködik, nem az a nagyon csajos lány de nőies is tud lenni
Hallani mindenkiről lehet mindenfélét.. ha azt is csak hallomásból tudod, hogy dohányzik akkor olyan túl sok közötök nincs egymáshoz.
Szóval miképp adsz neki esélyt?
Arra jársz majd, hogy hátha észrevesz?
De miből gondolod, hogy őt érdekled egyáltalán?
Ismerd meg, és csak utána formálj róla véleményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!