Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsen Magyarországon megbízható, hatásos, és INGYENES, társkereső oldal? És a párkereső csajok, miért olyan fásultak? Ha már egyszer párt keresnek akkor nem lehetnének célratörőbbek, kedvesebbek vagy barátságosabbak?
megértlek. Én is így vagyok jó ideje. legtöbb társkereső oldal elég gyatra. Én elég sokat néztem át de mind olyan személyek vannak akik már kaptak az élettől pár pofont vagy lejáratták magukat vagy egy éjszakás dologra vágynak.
Én ahol lakom van bár meg diszkó, csak az a különbség hogy tele vagy óvodásokkal a szó átvitt értelmében, a részegek bolyonganak s egy egy annyira kiakad hogy hozza a láncfűrészt, kaszalógépet, fejszét meg minden féle gyilkoló eszközt.
Én is keresem azt a bizonyos lányt akit szeretnék jó ideje de itt ahol élek itt hiába is próbálkozom. Dolgozom mint más de társkereső oldalon már nem nézelődök mert nincs értelme.
Én a lányos oldalt tudom elmondni neked.
Miért fásultak a lányok? Azért mert már sok fiúval találkoztak a társkeresőről ás pozitív tapasztalatra egyáltalán nem tettek szert.
Fő problémák:
- hétközben a fiú esténként elérhető, de hétvégén sohasem
(egyértelmű, hogy családos vagy barátnővel él)
ha eljut a randiig a dolog
- akkor derül ki, hogy a feltett képen nem is a fiú van, vagy legalább 10 évvel korábbi a kép.
- ápolatlan a fiú, előfordul az is, hogy kifejezetten büdös és piszkos a ruhája
- van aki félig részegn jön a randira
- a fiúk általában azt írják tartós kapcsolatot keresnek, mégis az első randin egyszercsak elkezdik fogdosni a lányt -ezzel megkockáztatva egy pofont-, aztán még ők sértődnek meg.
- a másik kategória aki megmondja a randin, hogy megkeményedett és csináljunk vele valami... -remélem érted mire gondol-
- vannak olyanok is akik a neten szépen levelezgetnek, élőben meg nem tudnak egy normális szót kinyögni.
- van olyan is aki végig rángatózik a lány mellett mintha az áram rázná.
Hamarjában ennyi jutott az eszembe. Sajnos én már majdnem 30 fószerral találkoztam társkeresőkből, de pozitív tapasztalatról nem tudok beszámolni. Úgy látom a netes társkeresőknek nem sok értelme van, csak a sok idő megy el...
Barátnők tapasztalatai:
A pofa 3. Randi után közölte, hogy tudja, hogy van ez a 3. Randi után szex dolog, és tényleg nem akarja erőltetni de igazán leszphatná...
Másik, vidéki srác minden második szava fsz vagy gci.
Ezután volt egy fogatlan is.... (alapvető ápolatlanság, hogy ha már nincs neki mert kiverték/kitört/kiesett/stb legalább csináltatná meg... Lehet jóképű művelt de ránézni is rossz...
Primitiv okádék banda a java.
Aki pedig kicsit is emberszerűbb az pedig csak lyukra vadászik...
Az emberek nem mernek bízni, amint kicsit is megteszik jön valami sttyó és kihasználja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!