Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok nektek bejön a "fiús csaj"?
Nem arra gondolok, hogy tök olyan mint egy pasi. De én a szoknyától magassarkútól harisnyától undorodom. Sminkelni se szeretek nem is tudok, ha pattanásom van sem fedem el, mert az az én pattanásom bárkinek lehet nem szégyenlem.
Járásom sem nőies, zsebre tett kézzel caklatok a városban, üvegből iszom a sört, és inkább csinálok egy autón olajcserét mint hogy nekiálljak főzni mosni takarítani. A ruháim többnyire a földön vannak kis kupacokba rendszerezve nem pedig a szekrénybe behajtogatva illatos pink szobácskámban, de persze nálam is megvan az a pont amikor takarítok pl. szöszök a földön vagy ilyesmi.
Csak azért érdeklődöm mert 4 évvel ezelőtt ez még tetszett a páromnak tegnapelőttig mert akkor kidobott mondván hogy ő nőt akar, pedig főztem rá mostam takarítottam és tudta hogy utálom. Szóval, mi a véleményetek
bocsi, én lány vagyok, csak azért válaszolok, mert engem éppen azért dobtak pár hónapja, mert az exemnek a fiúsabb lány kellett volna :D (nem kizárólag ez volt az ok, de emiatt nem működött leginkább a dolog, hogy meg akart változtatni ilyen irányba-én meg extrán csajos vagyok)
szerintem vannak szép számmal pasik, akiknek tetszenek az ilyen nők :D egyébként a következő pároddal próbáljátok ki, hogy beosztjátok a házimunkát, nem kötelező az egészet egyedül azért csinálnod, mert nő vagy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!