Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a felsőbb éves pasik már most bejelölgetik és nyomják a süket dumát a gólya lányoknak?
Ennyire dugni akarnak? Ez ilyen verseny a számukra, hogy ki tud megfűzni többi új csajt??
Én azt hittem, hogy egyetemen már értelmesebbek az emberek...
Ennyire dugni akarnak, akárcsak a gólya lányok egy része.
Azt pedig ne gondold, hogy egyetemen értelmesebbek az emberek! :D Nézd meg a felnőtt társadalmat, akik ugyanúgy ölik egymást neten, mint a kisgyerekek.
(Az csak saját megállapítás, hogy egyetemen minden általam jobban ismert emberkéről kiderült, hogy valamiben defektes.)
A gólyatábornak lényege nem a csapatépítés, a tartós csapatszellem nem egy folyamatosan átivott hétvége alatt alakul ki, az egész célja lényegében az, hogy a senior srácot minél több elsőéves csajt tudjanak felhúzni, hisz itt legálisan lehet fiatal muffokat fúrni anélkül, hogy erőszakkal vádolnának meg, a gólya csajok meg amúgy is tálcán kínálják magukat, szóval mindenki jól jár. A legszakadtabb riban€ok meglepő módon a vallásos csajok, akik életükben először vannak póráz nélkül férfiak között, na ők aztán úgy szopnak, mint a malacok és annyi fa$z megfordul bennük, mint ahány ujjuk van összesen, szóval aki tini husit akar, az őket célozza meg.
"Én azt hittem, hogy egyetemen már értelmesebbek az emberek."
Mily naiv vala ez leányzó, ki azt gondolá, hogy az egyetem a tudás s művelődés Panteonja vala. Hiába, az ártatlan gyermeki lélek nem ismeré az emberszörny igazi arcát, kinek selymes bőre s hófehér mosolya mögött százezer buja gondolat lakozik.
Az egyetem célja a gyerekkor kitolása még 4-5 évvel. A legtöbb egyetemista, magamat is beleértve, azért tanul tovább, hogy ne kelljen felnőnie. Amikor véget ért a gimi rohadtul megrémültem, hogy rám is az a lélekölő mókuskerék vár, mint ami a szüleimből élőhalott munkagépet csinált, így jobb híján fogtam magam és elmentem egyetemre, persze égett a pofám, hisz a felelősség elől menekültem végső soron, de aztán rájöttem, hogy nem én vagyok az egyetlen ilyen ember, a legtöbbünk azért van itt, hogy ne kelljen dolgoznunk, ne kelljen felelősséget vállalnunk és még gyerekek maradhassunk.
De azt hiszik mindenki ilyen könnyen kapható?!?!?!
Hát akkor jól kitolják a gyerek korukat ezzel a szakkal...
"De azt hiszik mindenki ilyen könnyen kapható?!?!?! " Nem mindenki, csak minden 2. lány, de mindenkinél próbálkoznak. Őszintén: Mit veszíthetnek és ezzel mi a gond?
Ahhoz képest, hogy a gólyatábor nem a csapatépítésről szól, nálunk ott alakultak ki olyan barátságok, amik megmaradtak 3 évvel később is és ott tudtuk meg, miben kikhez lehet fordulni. Teljes mértékben teljesült a csapatépítés.
Ja, hogy mellette szexelt, aki akart? A buli része ez is, akinek ez kell. Ez a csapatépítéssel jár.
Valahogy a gyerekkor kitolását sem látom körülöttem. Mindenki tanul és azért jött, hogy ne minimálbért keressen. A többség már dolgozna is, hogy végre önellátó lehessen teljes mértékben. 1. év után kiestek azok, akik nem akartak dolgozni.
Egyedül annyi a gondom hogy hülyének néznek...
De majd elkerülöm őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!