Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ismertek olyat, aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismertek olyat, aki nem szerelemből, csak belenyugvásból házasodott?

Figyelt kérdés
Mert 30 körül nem talált az elképzeléseinek megfelelőt, viszont talált egy egyszerűbbet aki szereti, és el is vannak, ezért megházasodott?
2017. febr. 13. 00:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
68%
Majdnem minden házasság így kezdődik. Csak más korban.
2017. febr. 13. 00:13
 2/12 anonim ***** válasza:
28%

elvileg mindenki ezt teszi...főleg a nők. :)

mikor meglátta a fiú anyagi helyzetét ,megnyugodott...

és elmúlt a szerelem...

2017. febr. 13. 00:14
 3/12 anonim ***** válasza:
71%
Nem ismerek ilyent.
2017. febr. 13. 00:15
 4/12 A kérdező kommentje:
Férfiakra gondolok elsősorban :) De minden érdekel!
2017. febr. 13. 00:22
 5/12 anonim ***** válasza:
57%
2-es valóban igy van de érdekes módon még is annak a nőnek dölnek be sokan !Aztàn kb 10-20év mulva jönnek rá hogy csak a pénzre hajtott aztàn màr a rendes normàlis is jó lessz !Akkor màr késő bànat!
2017. febr. 13. 00:47
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen.Sok munkatársam ilyen.

Van egy kifejezetten ügyes pasi 6-éve vannak együtt,a nő nagyképű,lekezelő,cseppet sem csinos,nem főz,lusta-még is elveszi a munkatársam-mert már megszokta....

-Ja szexért is luncsorog neki-úgy,hogy nem értem!

2017. febr. 13. 06:17
 7/12 anonim ***** válasza:
26%
#4 A férfiak csak így nősülnek. Önként normális férfi nem nősül...
2017. febr. 13. 10:06
 8/12 anonim ***** válasza:
88%

egyedül fogsz meghalni:(

2017. febr. 13. 10:09
 9/12 anonim ***** válasza:
Igy jàrt az egyik fiú ismerősöm igaz nem hàzasodtak meg csak jàrtak a csaj városi a pasi nem és kellett a csaj !Én ezzel a pasival ismerkedtem előtte és mondtam neki hogy vannak igényeim nem csak otthon ülünk !Erre nem kellettem mert szerinte én kihasznàlom jelzem nem jàrtunk csak ismerkedtünk és egy helyen lakunk de az a csaj kellett aki egyetemista meg jó messze lakik!Szóval nem értem miért jobb az aki a pénzre hajt utàna meg ràjön hogy mekkoràt tévedett !Azota is egyedül van mert a csajjal szétmentek most nyomult de nem kell az ilyen megérdemli hogy jól kizsebeljêk ha hagyja !
2017. febr. 13. 11:01
 10/12 anonim ***** válasza:
Ja és még annyit hogy pont az ilyenek maradnak egyedül mert később màr a normàlis nőben sem tudnak megbízni folyton gyanakodnak stb !Mégha összejön valakivel az sem lessz hosszúéletű pont evégett nincs bizalom mert koràbban àtbasztàk a fejét !
2017. febr. 13. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!