Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában a felek, ha már több évtizede együtt vannak szerelemből teszik ezt, vagy megszokásból?
Megszokas. Meg egy evtized alatt is unjak egymast . Csak mar belekeveredtek egy olyan anyagi fuggosegbe a masiktol, h nem tudnak megvalni egymastol.
Felek csapdaba estek. Felek akaratukkal nem egyezoen maradnak a kapcsolatban.
N
Volt szerelem, aztán átváltott szeretetbe.
Neki akarok örömet szerezni, neki akarok megfelelni, neki akarok finomat főzni, neki akarok a kedvében járni, neki akarok tetszeni, neki akarok kedveskedni. Hagyom, hogy aludjon, nem ébresztem fel és már felraktam az ebédet, amit ő szeret. (szabin vagyunk mindketten)
Ez most mi? Szerelem, szeretet vagy megszokás?
Én fel pont out alak, igazad van, csak ezt itt nem viselik el, az a jó ha beállsz a birkák közé:)
Az igaz szerelmet a rosszak kapják, én is megtaláltam, de a rossz kellett neki...: ( szóval inkább hagyom a szerelem dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!