Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában a felek, ha már több évtizede együtt vannak szerelemből teszik ezt, vagy megszokásból?
Van aki megszokásból,
van aki szerelemből,
van aki anyagi érdekből van együtt,
van olyan is akinek kényelmes a gyerekre fogni, hogy nem lép, pedig az a legrosszabb, amikor a gyerek látja, hallja hogy folyton veszekednek a szülei, vagy épp olyan hideg a viszony mint egy jégveremben.
Tetszik, nem tetszik, vannak olyan párok akik annyira szeretik egymást, hogy élethosszig szerelmesek. Divat lett azt mondani, hogy ilyen nincs, és hogy a szerelem 1-2 év alatt elmúlik, de aki nem éli át az soha nem tudhatja...
Szerintem ezzel kapcsolatban az a legnagyobb baj, hogy sokan a fellángolást, vagy a rózsaszín ködöt, ami a kapcsolat elején van, összekeverik az igazi, mélyről jövő öszinte szerelemmel. Pedig lényegében fordítva van (szerintem)
Mármint olyanoknál aki tényleg szeretik egymást. Én úgy gondolom, pont eleinte van az az időszak amikor még nem kiforrott a dolog annyira, és picit később alakul ki az igazi szerelem. Természetesen, már eleinte lehet érezni, hogy ebből igazi szerelem lesz, vagy sem. Amit már sokan szeretetnek hívnak, nekem az a szerelem.
A kapcsolat hosszát teintve annyi tapasztalatom még nyilván nincs, mivel nem vagyok 80 éves, de azt már észrevettem, hogy sokan 1-2 év kapcsolat, házasság után már megszokásról beszélnek, ellaposodásról és hasonlókról... Mikor szerintem akkor indulnak be úgy istenigazából a dolgok:) Szóval én pont fordítva látom a két jelenséget. Az első rózsaszínködös rajongós időszakot még nem látom annyira szerelemnek, mint azokat az érzéseket amik évek után vannak. Persze szerelmes voltam én az első fél évben is, ezt nyilván érzem, de nem annyira erősen mint néhány év házasság után.
Mindenkit felpontoztam!
A lepontozónak pedig üzenem, hogy itt mindenki az egyéni véleményét próbálta leírni, itt nincs jó-vagy rossz válasz-maximum személyes keserűség részedről ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!