Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért egyre több a 30as...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért egyre több a 30as férfiak körében is a hozományvadász érdekember?

Figyelt kérdés

Ismerkedéskor a "szia" után szinte egyből a nő természete, kedvessége, hobbijai helyett a körülményeiről kérdeznek: egyedül vagy mással lakik, milyen lakásban (a kertes ház az előny), milyen (jól fizető)szakmában dolgozik, van esetleg autó, milyen technikai eszközei vannak, stb. Fontos: a "szia" után gyorsan ezeket kérdezik, nem pedig a nő természetéről, ezen van a hangsúly.

Sok az érdekember nő is és ha lehet, akkor ne ezekről beszéljünk azért, hogy hatékonyabb legyen a beszélgetés az érdekember férfiakról. Tapasztalt nők válaszait várom első sorban :). Előre is köszönöm.

2020. aug. 8. 18:43
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Minidig is voltak ilyen férfiak, nem is kevés. Csak róluk nem beszélünk annyit, mint a női megfelelőjükről, ezért nincsenek benne a köztudatban annyira. Társkeresőn én is összefutottam velük. Nagyon kellemetlenül faggatóztak az anyagi körülményeimről. Volt, aki konkrétan megmondta, hogy a nő, akivel előttem randizott, mennyivel gazdagabb volt...
2020. aug. 8. 18:58
 2/6 anonim ***** válasza:
30%

Tanulnak a férfiak is😃

Ez eddig csak a nők privilégiuma volt, Úgy látszik fordul a kocka.

2020. aug. 8. 18:58
 3/6 anonim ***** válasza:
13%
Ja. Néhány férfi azon is elgondolkodik, hogy mibe fog kerülni az a lány...
2020. aug. 8. 19:05
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Mert, ha a nők elvárhatják, hogy nekik csak jól kereső, agyon iskolázott, 4 diplomás, azaz jól kereső pali kell, úgy a palik is, hogy a nő feltudjon mutatni valamit.

A csóró fullos csajokat meg majd a pénzes palik kezelgetik, ahogy kell.

2020. aug. 8. 19:12
 5/6 anonim ***** válasza:
86%
nekem mindegyik pasim ilyen volt,de csak utólag jöttem rá
2020. aug. 8. 19:13
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan azért amiért a nők...
2020. aug. 9. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!