Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már olyan párod, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan párod, aki érdekember volt?

Figyelt kérdés
Miket tett veled? Hogy használt ki?
2018. ápr. 15. 14:05
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Mindenki erdekember.
2018. ápr. 15. 14:06
 2/8 anonim ***** válasza:

Volt.

Anyagilag totalisan kihasznalt. Nem keves penzem ment ra, szamot nem irok, de egy AMG E Mercit siman megtudtam volna venni belole.

2018. ápr. 15. 14:06
 3/8 anonim válasza:
Le akart húzni pénzel ő is és a családja is egy hét után, egyből ott is hagytam
2018. ápr. 15. 14:16
 4/8 anonim ***** válasza:
42%
Nem, de én voltam már érdekből valakivel. Tudom, nem szép, többet nemis tennék ilyet, tanultam belőle.
2018. ápr. 15. 14:20
 5/8 A kérdező kommentje:
4. Miért volt erre szükséged?
2018. ápr. 15. 14:22
 6/8 anonim ***** válasza:
55%
#5 Mert ő nagyon szerelmes volt belém és jól esett a törődés...anyagiak tekintetében is. Tudod, mikor egyetemista vagy és még nincs saját pénzed, akkor elég csábító dolog, mikor valaki minden nap étterembe visz, meg nyaralni, vesz neked ruhákat, és nagyon szeret...csak azóta elég sokat értem fejben és már nem vagyok ilyen materialista, más dolgok lettek nálam fontosak :) És persze sajnálom is, amiért az idejét raboltam.
2018. ápr. 15. 14:26
 7/8 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
Kettő is, viszont mivel beléjük voltam esve, nem tűnt fel.
2018. ápr. 15. 14:29
 8/8 anonim ***** válasza:
16%
Volt már barátnőm, ebből következik, hogy volt.
2018. ápr. 15. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!