Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy pasi bármennyire jó képű, ha nincs elég pénze akkor felejtős?
Fejezzétek már be a b..romságaitokat. Nem az anyagiakon múlik, hogy valakivel összejön-e egy nő vagy sem.
De ha közel a 30-hoz se képes beosztani a pénzét, nem tud felállítani fontossági sorrendet, akkor persze, hogy felejtős.
Pl. nálam, ha egy férfi dohányzik, alkoholt fogyaszt és elhízott, az nálam eleve kizáró tényező már azonnal!
Igen!
Hiába vagy olyan pasi, mint Rájengoszling, ha a vágóhídon, minimálbérért mosod, napi 12 órában a sertésbelet.
Mit erek a pénzzel ha a férfi ronda? Szexeljek a pénzzel? Okoz a pénz orgazmust !? Nem
Nekem sokkal fontosabb az hogy helyes , jóképű legyen a férfi mint pénzes
Amugy is külön kassza híve vagyok , pénzben nem jó kozoskodni egy kapcsolatban. Szajitaskor rám senki sem fog köpködni meg hisztikézni hogy jajjj csak kihasznált anyagilag meg jajj mennyi mindent vettem neki
Nekem ne vegyen semmit se egy farok , ne adjon pénzt , nem kell a hülye vacak gazai meg ajándékai . Csak nézzen ki jól , legye humoros , szeressen fesztiválokra és bulizni járni velem.
N24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!