Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet egy pasi bármennyire jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet egy pasi bármennyire jó képű, ha nincs elég pénze akkor felejtős?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek? Szerintetek a mai lányok többsége hogyan vélekedik? Mennyire fontos neki az, hogy a srác milyen anyagi körülmények között él? Ha nagyon tetszik neki a pasi, akkor eltekint attól, hogy esetleg még nem annyira jómódú és attól még elkezdi vele a kapcsolatot? F

2019. jan. 5. 17:47
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
70%

5# Ha jóképű a srác mindegy hogy áll a haja,mindenhogy helyes lesz.De ha kell levágom a haját☺

Sportszer?Nem kell ahhoz drága kondibérlet,hogy ne növesszen sörhasat,és egy teljesen átlagos alkata legyen.

Ruha?Minek,a helyes férfi ruha nélkül néz ki a legjobban.De majd azt is varrok neki,hogy legyen miben az utcán,és munkahelyen mutatkoznia.Minden gondot megoldottunk.

2019. jan. 5. 18:08
 12/29 anonim ***** válasza:
18%
Az gaz,h o nem hasznal dezodort,mert sporol. Ezen vitazni mar gaz.
 13/29 anonim ***** válasza:
74%
Életképtelen nőknek fontos csak ez, akik nem tudnak jól keresni máshogy, nézd már meg milyen nyomorék fejű nők vannak ilyen elittársra meg eltartós oldalakra, puncsra regisztrálva(bár azok inkább már prostik), vagy ilyen agyhalott kis 19 évesek. A normálisabbaknak annyi, hogy el tudd magad tartani, mert senkinek sem kell egy kolonc a nyakára
 14/29 anonim ***** válasza:
36%

Hát 13as! Van lakásom, autóm, félre rakok,adok magamra.

Ezt egy derfitől is elvarom! Nem elég az ha valaki csak jóképű! Ez van. De ha pénze van és csúnya olyan férfi se kell!

N26

2019. jan. 5. 18:18
 15/29 anonim ***** válasza:
81%
"Viszont egy nőt,etetni,itatni,ruháztatni,utaztatni,stb,kell" Ti néha kiléptek a lakásból? Mondjuk amikor nem anyátokat külditek el kajáért? Egyáltalán láttál már élő nőt? Megannyi költői kérdés.
2019. jan. 5. 18:26
 16/29 anonim ***** válasza:
41%

#15 a nő nem kutya akit gondozni kell

Engem nem kell etetni itatni utaztatni mert van fizetésem és nem a párom kölyke vagyok hogy ő finanszírozza ezeket

Nem egy életképtelen gyerek vagyok aki nem képes magának ezeket megteremteni

Ruházkodni amigy is utalok ritkán teszem meg. Éttermbe nem járok nem szertem. Utazni szeretnek majd többet de jelenleg nem tehetem meg és nem is kell hogy egy farok finanszírozza nekem mert az megalzo. Saját lakásra gyujtok ami csak az enyem lesz

Kapcsolatban csak KÜLÖN kasszan voltam és leszek

Ram egy férfi sem fog köpködni hogy mennyit költött ram !!

2019. jan. 5. 18:27
 17/29 anonim ***** válasza:
65%
Én akkor szedtem fel a legtöbb nőt, amikor a legkevesebb pénzem volt
2019. jan. 5. 18:38
 18/29 anonim ***** válasza:
35%
Nem unjátok még?
2019. jan. 5. 18:41
 19/29 anonim ***** válasza:
71%

Ez a gyk valami alternatív világ. Tőlem a nők mindig annyit vártak el anyagilag, hogy tartsam el magam. Sem kocsit, sem házat, sem más vackot nem vártak el.

Pedig már 30 vagyok és több nőt is érdeklek. A pénzemet tanulásra meg a hobbimra és a vállalkozasom beindítására költöm, nem cigire, piára meg benzinre.

Azt a havi 1 taxit meg kibírom.

32F

2019. jan. 5. 19:00
 20/29 anonim ***** válasza:
78%
Nincs így. Én is olyan csóró voltam mindig, de nem volt probléma. Volt olyan csajom aki ki is segített ha úgy volt. Haverom is albérletben szenved, barátnője meg audival jár hozzá:) Az egyetlen probléma az az hogy ez minket zavar. Persze hosszútávon lehet gond azért. De az hogy kizáró ok lenne ez hülyeség.
2019. jan. 5. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!