Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
NŐK! Őszintén öntsünk tiszta vizet a pohárba! Magasság tekintetében hány centi az amikor egy pasira már azt mondjátok, hogy felejtős és ennyi volt?
Rengeteg magassággal kapcsolatos kérdés szerepelt már itt az oldalon, de én most a legnagyobb őszinteséget várom el tőletek - MINDENKIT FELPONTOZOK - és ennek szerintem az itt panaszkodó többi alacsony pasi is örülne. Tőlük is azt kérem, hogy mindenkit pontozzanak fel, nehogy polkorrektkedésbe fulladjon a kérdésem. Mi az a magasság, amire már azt mondjátok, hogy semmi értelme az egésznek és nem fog benneteket érdekelni az illető pasi?
Az első 10 válasz után elárulom a magasságomat (hogy senkit ne befolyásoljak a véleményalkotásban) és várni fogom a további véleményeket arra vonatkozóan is. Egy életkor is érdekelne.
165 alatt felejtős. Mondjuk ezt furcsa így megmondani, mert 165 még belefér, míg 164 már túl alacsony? Na mindegy, nem megyek bele. Szóval kb. 165 a minimum nálam.
27
Mivel 158 cm vagyok, ezért nálam ne legyen alacsonyabb. :)
Extra mini pár lennénk és őszintén, fura lenne már.
160 cm se zavarna, ha férfias és belsőre is megfog, de alapjáraton a kicsit magasabb pasikat szeretem. (persze mihez képest magas) 170-180 között ideális számomra, a felsőbb határ a kedvencem, az már más kérdés, hogy nekik én nem. :D Összességében mindegy számomra a magasság, mert nálam alacsonyabb pasikat ritkán lát az ember és nem is magasságba fogok beleszeretni.
19L
165 vagyok.
166 centis pasi már simán jöhet. Sokkal jobban tetszik egy 165-170 közötti izmos pasi, mint egy 180-185 centi magas pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!