Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Adjak neki még egy esélyt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjak neki még egy esélyt, vagy felejtős? Hülyének néz?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy csajjal neten, nem találkoztunk még, telefonon viszont már rengeteget beszéltünk. Ha mégis találkozóra terelem a szót, akkor elmondja, hogy persze, ő mindenképpen akar velem és nem is csak találkozni, hanem többet, mégis mindig úgy érzem, hogy halogatva van a dolog. Egyszer már elmondtam neki, hogy én nem akarok a haverja lenni, ekkor elmondta, hogy sajnos még nem bízik bennem eléggé - mondom akkor mit szeretne, meddig várjunk? Kb. mindent tudok róla, napi szinten ír. De én nem érzem korrekt dolognak, hogy én hallgassam meg, ő meg még találkozni sem akar, meg húzza az időt.
2017. máj. 23. 11:26
 1/9 anonim ***** válasza:
58%
Van pasija, és keresi a kiugrási lehetőséget.
2017. máj. 23. 11:32
 2/9 anonim ***** válasza:
48%

Aki akar találkozni, az belemegy a randiba. Ez a csaj soha nem fog veled találkozni. Csak az idődet pazarlod.

Nőként írom. ;)

A helyedben közölném, hogy köszönöm az eddigi beszélgetést, de te többre vágysz egy levelezőpartnernél. Úgyhogy hagyjátok meg a lehetőséget egymásnak, hogy olyannal ismerkedjetek, akivel ugyanazt keresitek.

Ha akar találkozni, lehet, hogy ő veti fel. Ha besértődik, akkor tiltsd, mert nem akart tőled többet.

2017. máj. 23. 11:39
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem bízik benned eléggé? Mitől fél?

Ha nem túl tapasztalt a netes ismerkedésben, ellenben elég félős a lány, akkor simán lehet, hogy attól fél, ellopod a veséit, vagy megerőszakolod, esetleg eladod prostinak. Sok ilyen sztorit hallani, és aki tapasztalatlan, annak ötlete sincs, hogyan lehetne ezt elkerülni.

A helyedben megkérdezném, hogy mitől fél, milyen téren kéne még jobban megbíznia benned. Ha arról van szó, amit leírtam, mondd, hogy elsőre nyugodtan hívja el egy barátnőjét, és valami forgalmas helyre menjetek.

Ha attól, hogy vajon te vagy-e a megfelelő számára, akkor vagy elmagyarázod, hogy ezt neten keresztül sose tudja meg, vagy hagyod a fenébe, mert esélyes, hogy csak szórakozik, és valóban sosem lesz ebből találkozó.

2017. máj. 23. 11:54
 4/9 Költőnő? ***** válasza:
48%
Egy darab találkozóhoz ugyan milyen bizalom kell.
2017. máj. 23. 12:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha a haverja leszel, azzal jobban fog bízni benned, hogy nem "csak azt" akarod tőle. Ezzel a bizalma nőni fog, de ezzel még nem ismer meg jobban. Ha most visszafogod magad, azzal átmenetileg ő megnyílik, és bízni fog benned, de ha rájön, hogy esetleg te sokkal gyorsabban akarod már a dolgokat, mint ahogy ő, akkor ki fog szállni, és akkor már annyi bizalma se lesz, mint eddig. Inkább távolságtartó. Tartós kapcsolatot szeretne, de azt nem akarja, hogy bárki is hajszolja. Ezért nem megvetni kell. Ha fontos neked, és te megkedvelted, akkor legyél vele türelmesebb. De ha megismer, és nem érzi magát jól melletted, akkor sem kell felrúgni. Egy kapcsolat arról is szól, hogy meg kell ismerni a másikat jobban.
2017. máj. 23. 12:20
 6/9 A kérdező kommentje:
Azt mondja, hogy őt átverte egyszer egy másik gyerek, akivel szintén neten ismerkedett, de vele közel sem beszélt ennyit mint velem. Ha szerinte csodálatos ember meg személyiség vagyok óriási kisugárzással, akkor nem tudom még mire vár, hogy fehér lovon érkezzek? :))
2017. máj. 23. 12:20
 7/9 anonim ***** válasza:
Ez nem normális...aki érdekel komolyan, azzal találkozni akar az ember...anno egy társkeresőn ezt végigcsináltam ( szelfiküldés naponta, stb.), aztán rájöttem, hogy " baj" van a csaj fejében...3 hét után " megváltam" tőle...
2017. máj. 23. 13:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem a félelmem mindennél nagyobb. Megértem, aki ilyen.
2017. máj. 23. 14:25
 9/9 anonim ***** válasza:

Na ez engem is érdekelne, mert nálam is hasonló a helyzet. Bár nekem nem is mondja hogy nem bízik bennem, hanem mondja hogy jó lenne találkozni, de mikor ott az idő akkor mindig "most fáj a fejem" "frontok vannak", vagy egyszerűen 1-2 nappal később válaszol, volt egy hasonló, ő mindig a tanulásra fogta a dolgot, aztán 3. próbálkozásomra már nem is válaszolt, és soha többé.

De hogy mi a büd... csáért kell azt írniuk hogy akarnak találkozni, amikor nem, azt nem értem...

2017. máj. 23. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!