Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjak neki még egy esélyt, vagy felejtős? Hülyének néz?
Aki akar találkozni, az belemegy a randiba. Ez a csaj soha nem fog veled találkozni. Csak az idődet pazarlod.
Nőként írom. ;)
A helyedben közölném, hogy köszönöm az eddigi beszélgetést, de te többre vágysz egy levelezőpartnernél. Úgyhogy hagyjátok meg a lehetőséget egymásnak, hogy olyannal ismerkedjetek, akivel ugyanazt keresitek.
Ha akar találkozni, lehet, hogy ő veti fel. Ha besértődik, akkor tiltsd, mert nem akart tőled többet.
Miért nem bízik benned eléggé? Mitől fél?
Ha nem túl tapasztalt a netes ismerkedésben, ellenben elég félős a lány, akkor simán lehet, hogy attól fél, ellopod a veséit, vagy megerőszakolod, esetleg eladod prostinak. Sok ilyen sztorit hallani, és aki tapasztalatlan, annak ötlete sincs, hogyan lehetne ezt elkerülni.
A helyedben megkérdezném, hogy mitől fél, milyen téren kéne még jobban megbíznia benned. Ha arról van szó, amit leírtam, mondd, hogy elsőre nyugodtan hívja el egy barátnőjét, és valami forgalmas helyre menjetek.
Ha attól, hogy vajon te vagy-e a megfelelő számára, akkor vagy elmagyarázod, hogy ezt neten keresztül sose tudja meg, vagy hagyod a fenébe, mert esélyes, hogy csak szórakozik, és valóban sosem lesz ebből találkozó.
Na ez engem is érdekelne, mert nálam is hasonló a helyzet. Bár nekem nem is mondja hogy nem bízik bennem, hanem mondja hogy jó lenne találkozni, de mikor ott az idő akkor mindig "most fáj a fejem" "frontok vannak", vagy egyszerűen 1-2 nappal később válaszol, volt egy hasonló, ő mindig a tanulásra fogta a dolgot, aztán 3. próbálkozásomra már nem is válaszolt, és soha többé.
De hogy mi a büd... csáért kell azt írniuk hogy akarnak találkozni, amikor nem, azt nem értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!