Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írjak neki? Nem nézne hülyének?
Kb. 3 hónapja megszakítottam egy pasival a kapcsolatot, akivel még csak ismerkedtünk...
Egyszer randiztunk, ami jól sikerült, de én a randi után pár héttel azt mondtam, hogy adjuk egymást. Hirtelen felindulásól. Nem egyezünk, nem volt semmi komoly összeveszés vagy ilyesmi. Azt mondjuk tudni kell róla, hogy elég határozatlan egy pasi. Ez kicsit zavart is benne.
Ma láttam a bevásárlóközpontban a családjával, amin meg is lepődtem, mert nem egy városban lakunk, mondjuk nem messze egymástól. Nem vagyok benne ezer százalékig biztos, hogy ő volt, de szerintem nagy rá az esély.
Írjak neki, mert én örültem neki, hogy látom. Oda is mentem volna, csak a szüleivel volt.
Írjak vagy sem? Igazából jó lenne, ha kicsit ismét beszélgetnénk...
Vagy nem vagyok benne biztos, hogy örülne nekem.
Szerintem bátran írj neki. Lehet, hogy hülyének néz, lehet, hogy jól esik, ha mégis érdeklődsz utána. Szerintem ez egy jó esély rra, hogy ha kell, meg tudjátok beszélni a dolgokat. Ha meg másképp alakul, és leolt, akkor sincs semmi baj, törlitek egymást, és az élet megy tovább.
Nyilván megvolt a lecke, hogy szó nélkül annyira nem jó ötlet lelépni, de ez egyrészt egy jó alkalom a szépítésre, másrészt neki is, jó ha felteheti a kérdéseket, amik megfoglamazódtak benne, esetleg kiadhatja a haragját.
Miután kiírtam a kérdést, már írtam is neki. Nem tudtam megállni. :D
Annyira megörültem neki, hogy megláttam.
Hát kíváncsi leszek, hogy mit reagál.
De azért még írhattok, kíváncsi vagyok több ember véleményére is.
Köszönöm a gyors és segítőkész választ! :)
Ebben igazad van. :DDD
Akkor ezek szerint mindketten határozatlanok vagyunk.
Igazából én legbelül tudtam, hogy írni akartam neki, csak mégis bennem van/volt az, hogy majd kapom tőle az ívet.
Már írtam neki.
Izgatottan várom, hogy mit lép rá. :O
Akkor a kérdés most már tárgytalan, de amúgy azt javasoltam volna, hogy előbb gondold végig, hogy mit akarsz tőle. Ha komolyan úgy gondolod, hogy hibáztál, és jó lenne még egyszer megpróbálni, akkor igen,
De ha csak "olyan jó lenne beszélgetni kicsit vele", akkor inkább ne. Az elég nagy szemétség a pasival szemben.
Szóval így utólag csak reménykedem, hogy az első eset áll fenn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!