Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire nézne hülyének a pasi?
volt egy srác akivel nem beszélünk egy jó ideje 3-4 hónapja kb, kavartunk flörtöltünk de nem jöttünk össze mert nem akarta ezt a dolgot( ugy érezhette nem illünk össze)
Ha most irnék neki, megkeresném hogy találkozzunk személyesen és ő ebbe belemenne és személyesen elmondom hogy adna-e egy esélyt ujra többet beszélgetni talizni, és lesz ami lesz...nagyon gáz lenne?
Mivel 2# össze zavarhat a válaszával ezért írok egy kielégítőbb választ.
Velem is megtörtént ez, csak a lány Budapesten lakott én meg Győr környékén. Szoktam járni Pestre évi 3-6 alkalommal. Találkoztam is vele ezután a beszélgetés után, de mivel tudtam, hogy egy távkapcsolat szar lesz, ezért nem erőltettem a dolgot és személyesen megbeszéltük ezt. Azóta is nagyon jól elvagyunk egymással, és azóta van barátja.
Szóval ha nem elérhető távolságba laktok akkor jól gondold meg ezt az egészet, mert lehet csak még rosszabb lesz. Ha elérhető távolságba laktok akkor egy próbát megér. Ha hülyének is néz, kit érdekel? Valószínűleg akkor azután sem fogtok találkozni és beszélni mint most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!