Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért baj, ha kihasználom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj, ha kihasználom azt, hogy a párom tehetős?

Figyelt kérdés

Szeretem, szerelemből vagyok vele, de nem látom, miért lenne gond, hogy "kihasználom" az általa nyújtott lehetőségeket, előnyöket.

Nem költöm ész nélkül a pénzét, de pl. két autója van, mind a kettő biztonságosabb és kényelmesebb, mint az én kocsim (Fiat 500). Ezért azt a kettőt használjuk, az enyémet már nem.

Imád utazni, kirándulni, mivel a párja vagyok, nélkülem már nem szívesen megy. Én még tanulok, a heti 12-15 óra diákmunkámból nem tudnám finanszírozni azt, hogy Balira utazzak, másik hónapban Spanyolországban nézzek focimeccset, télen Svájcba menjek síelni stb. Ő azt mondja, hogy ezeket az élményeket szeretné velem megosztani, akkor a legboldogabb, ha én is vele vagyok.

Vagy pl. az étkezésünk eltérő, ő húst hússal enne, én heti 1 nap eszem csirkemellet, 1-szer pedig lazacot, ennyi nekem elég is a húsból. Mondta, hogy nem akarja, hogy minden nap kétfélét főzzek, ezért hétköznap éttermezni szoktunk.

De nyilván hatással van a mindennapi életemre, hogy nem havi 100.000 Ft-ból gazdálkodom már.

Egyik régi barátnőm fakadt ki a napokban, hogy ő nem ért egyet az életvitelemmel, miért hagyom ezt... De mit? Nem bánt, nem hánytorgatja ezeket fel, nem csinál ügyet ezekből. Azt mondja mindig, hogy most ennek van itt az ideje, lehet, hogy 15 év múlva pedig fordítva fog állni a mérleg.

2024. ápr. 21. 13:02
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/72 anonim ***** válasza:
61%

Ez is, hogy fenntartasz egy autót, amit nem is használsz 100 000 Ft-ból még?.. Még ha használnád is pénzügyi öngyilkosság ilyen döntéseket hozni.

Hogy élsz meg a maradékból?...

2024. ápr. 21. 13:19
 12/72 anonim ***** válasza:
70%
7+ Azt is tudom, hogy ma az a "trendi" hogy mindenki mindenkit csapoljon, és csak magára gondoljon, de hidd el-még fiatal vagy, még tudsz visszalépni, és embernek lenni. Később, ha ehhez az életmódhoz, felfogáshoz hozzászoksz, akkor ugyan azokká a piócákká válsz, akik a társukat, nem társnak, hanem egy pénztárcának tartják és azzal villognak, amiért más hozott áldozatot.. Ne akarj ennyire lecsúszott lenni erkölcsileg és emberileg se.
2024. ápr. 21. 13:19
 13/72 A kérdező kommentje:

Az autómmal járó kiadásokat a szüleim fizetik.

Ahogy az orvosi költségeimet is, gyógyszereket is stb.

Ez a pénz, amit a munkámmal keresek, igazából költőpénz nekem.

2024. ápr. 21. 13:20
 14/72 anonim ***** válasza:
100%

"szabadabban költekezem"

Tehát kapsz pénzt költekezni. Nyilván erre gondolt.

2024. ápr. 21. 13:20
 15/72 anonim ***** válasza:
90%
Ez kb ugyanaz mint y konzummelo szinte.de azokat nem kötik le legalabb hanem korrekten kifizetik a nő meg attól még szabad.
2024. ápr. 21. 13:21
 16/72 A kérdező kommentje:
Nem, a kártyái benne vannak az Apple Payemben.
2024. ápr. 21. 13:21
 17/72 A kérdező kommentje:

“Ez kb ugyanaz mint y konzummelo szinte”

Őszintén sajnállak, ha neked a párkapcsolat, ahol együtt tervezitek a jövőtöket, azzal egyenlő…

2024. ápr. 21. 13:24
 18/72 anonim ***** válasza:
100%

#10:

Lézengsz, valljuk be és ja kihasználod őt, azt, hogy most annyira vak a szerelemben, hogy visz ide-oda, királyi életed van. Meg is mondta, hogy most ennek az ideje van, vagyis bármikor megggondolhatja magát, bármikor fordulhat a kocka.

Nekem nem tetszik az a rész, hogy nélküled nem tud meglenni, megkért rá, hogy ne főzz.

Úgy tűnik függ tőled, de közben irányítgatna is és te készségesen belémész.

Hogyha egyszer neked tegyük fel nem okoz gondot a főzés akkor miért hallgatsz rá? Ha te neked valamikor nem fog jólesni kirándulni akkor is mész vele?

A barátnőddel értek egyet, nem normális amit csináltok, ha nem lenne annyi pénze és akkor is veled lenne, rajtad lógna, vagy "rászedne", hogy mindennap főzz akkor is így gondolnám. De a te dolgod.

2024. ápr. 21. 13:25
 19/72 anonim ***** válasza:
94%

Vagyis lényegében a pasid, meg a szüleid tartanak el téged.

Mert amit dolgozol, és amit azért kapsz, az csak amolyan zsebpénz.

Semmi baj nincs ezzel, de szerintem jobban teszed, ha kerülöd a költekező témákat. Mert te nem vagy önálló, hanem támogatásra szorulsz, így meg mások provokatívnak vehetik, amit csinálsz.

2024. ápr. 21. 13:25
 20/72 anonim ***** válasza:
90%
Fickod ennyi ésszel hogy lett gazdag?
2024. ápr. 21. 13:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!