Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gerbeaud cukrászda Pesten még mindig idős tehetős hölgyek társkeresőjeként szolgál?
Manapság hol lehet ismerkedni hasonló kaliberű hölgyekkel?
Belföld akár külföld.
Nem sugar mommyt keresek csak bejön amit képviselnek.
Én középsuliban hallottam ezt, kb 10 évvel ezelőtt. :D
Én elmennék a Zserbóba, de csak azért, hogy nézzem ahogy a sok kretén non-stop kavargatja a kávéját pénzes nyanyákra várva :-)
Ha valaha volt is ilyen funkciója annak a helynek, akkor is már jó régóta nem megy ott semmi ilyesmi. Manapság leginkább online talál egymásra a kereslet és a kínálat, a prostitúció is halad a korral. Mellesleg a gigolok javarésze részben vagy egészben melegprosti.
A Remix régen tele volt férjes, 40+ nőkkel. Akkor ott elég sok fiatal pasi-idős nő pár volt.
Oda nézz le.
Bármelyik szexpartber kereső plattformon lehet ilyet találni.
Az 50 körüli nők szinte vadásszák a 20-30 körüli srácokat.
Akikket otthon már elhanyagolnak, az mind fiatal szeretőt ketes.
Az 50 fölötti nők, szeretik, ha úgy jár bennük a pénisz, mint sport autóban a dugattyú. Az 55-60 körüli férje erre már nem képes.
Otthon már csak laza menet van.
Én is ezt hallottam a Remixről.
Biztosan van kivétel is, de a nagy többség az szexuálisan kiéhezett, elhanyagolt, teljesen lerobbant emberkék. Mégegyszer mondom, van kivétel, de nagyon ritkaság.
9.
Én amikor voltam, nem ez volt, de ez kb 6 éve volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!