Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon önzőség hasznos elsö (második harmadik) randi? Értem ezalatt, nem a szokásos séta beszélgetés cukrászda étterem. Hanem ha házat szeretnék vásárolni (aktuális) elvinni megnézni persze ha olyan lány akit esetleg leköt?
Esetleg más hasznos kapcsolat eleji randis történet?
Elmondom őszintén, nem vagyok valami sikeres mostanában sok az 1-3 randi után nem folytatódó kapcsolat. És nagyon unom a tipikus cuki elsö randikat. Önzöség hasznossá tenni ezeket?
Tehát unod, hogy beülsz valahová beszélgetni egy nővel. Ez azt jelenti, hogy később se vagy nyitott hasonlóra, elvégre unalmas számodra. Nálam itt esnél ki a rostán!
Másrészt: a randi lényege, hogy megismerjétek egymást. Mit tudsz meg róla,amíg nézi ahogy lakást veszel?
Plusz nekem van némi ingatlanos múltam, ha elsőre ez a program, biztosan úgy venném, hogy csak ki akarsz használni, és igazából egy titkárnőre van szükség, csak ingyen.
Második randin mi lesz? Elmentek csúcsidőben a postára, hogy befizesd a csekkeket?
Sorban állás közben lehet beszélgetni :))))
Jó okés hülye ötlet volt, belátom
Inkább a randik sikerességét próbáld meg fejleszteni, meg fokozatosan érintsed meg, egy jó első randin csók is van.
A drága beülősebb helyeket meg hanyagold, azon kivül, hogy leszívja a pénztárcádat, másra nem jó.
A te oldaladról sem értem.
Saját házad lesz,biztos nem vinnék egy ismeretlen nőt életem egyik fontos döntésének meghozatalához. Még a végén úgy érezné tanácsot kell adnia,azt meg végképp nem bírnám. Más lenne,ha közösen vennétek a már pároddal.
Szóval szr ötlet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!