Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hisztek a sorsszerű találkozás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztek a sorsszerű találkozásokban?

Figyelt kérdés
Ti hisztek abban, hogy két embernek meg van írva a szerelme? Hogy mindenhogyan találkoznak az életben mert egymásnak lettek teremtve?És ha hisztek benne akkor ha mondjuk egy ember egész életében egyedül van nem talál párt annak a magány lett megírva? Vagy ezeknek semmi alapja és a véletlennek köszönhető?
febr. 18. 23:08
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Nem, nem hiszek az ilyen felelősséghárító mesevilágban.
febr. 19. 12:10
 22/30 anonim ***** válasza:
51%

A sorsszerű találkozásokat a Felsőbb Éned intézi és tisztában is van vele hogy mi a számodra megfelelő lehetőség, de ez inkább Ezó kategória.

Az se garancia, hogy valaki társsal éli le az életét.

Vagy mondjuk nem veszi észre a társát és az egója miatt elmegy mellette.

febr. 19. 12:19
 23/30 anonim ***** válasza:

Én csak abban hiszek

Olyan párok akik ikreknek néznek ki erre a bizonyíték

febr. 19. 12:43
 24/30 anonim ***** válasza:
Abban nem, de a sorsszerű távoltartásban igen :D Amikor egy randi az istenért se akar összejönni, az már egy rossz ómen. Azokból a kapcsolatokból nekem soha nem lett semmi, sőt, borzadva gondolok rá vissza.
febr. 19. 13:32
 25/30 anonim ***** válasza:
Konkrét eseted is van? Leírhatnád kíváncsi vagyok rá. Akár privátban is. Én egyébként hiszek
febr. 19. 13:46
 26/30 Igen, ez a pólóm is cicaszőrös ***** válasza:
16 (07:50): Ugyanígy vélekedek én is! :)
febr. 19. 17:56
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

Abban hiszek, hogy aki keres, az talál.

Túl vagyok már szerelmen, váláson, újrakezdésen, szóval sok mindenen. A lemez "B" oldala forog. Azt tapasztaltam meg az életben, hogy aki nem tanul a saját hibáiból, az mindig ugyanolyan, vagy keményebb leckét kap.

Hiszek a Gondviselésben, és hiszem, hogy aki a mások javát akarja, azt vezeti a Jóisten. Amikor kell, akkor épp az az ember lesz ott, akinek ott kell lennie, csak keresni kell. Ha valaki nem találja, akkor épp nem áll készen arra az emberre. Mire készen áll rá, ott lesz.

Azt hiszem, hogy aki megfejlődi a párkapcsolatra való alkalmasságot, az fog is találni, ha keres.

febr. 19. 20:00
 28/30 anonim ***** válasza:
Nem!
febr. 20. 14:30
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Hittem benne, de mivel véget ért a majdnem 4 éves kapcsolatom októberben (28 vagyok) ezért jelenleg nálam pesszimistább pasas nincs a földön.
febr. 21. 15:18
 30/30 A kérdező kommentje:
Sajnálom, kívánom találd hogy meg az igazit🙏
febr. 21. 18:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!