Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek a sorsszerű találkozásokban?
febr. 19. 00:39
#9 jó hogy így kiparodizálod, csakhogy ez nem úgy történik, hogy te kierőszakolod.
febr. 19. 05:43
Nem. Egyáltalán nem.
És ha ő mondjuk Amerikában élne te meg soha nem jutnál el oda?
Az a helyzet, hogy ezt az "igazit" (ami nincs) ezt az emberek szeretnék 10-15-km-en belül megtalálni :)
Ami vicces de tényleg :)
Tegyük fel ezaz "igazi" 300 km-e lakik...utaznál hozzá éveken át?
Vagy megpróbálnád az igazit akit a sors szán majd melléd...10 km-en belül megtalálni?
Vicces mi? :D
febr. 19. 06:04
Volt, hogy hittem benne, de mivel tudom, hogy mindent el lehet b*ni, így már eléggé kevésbé...
febr. 19. 07:05
Inkább a szerencsében. A jókor lenni jó helyen megfelelő állapotban-ban. Hogy azzal találkozz, akivel "kell", akivel jól passzoltok minden lényeges szempontból, ne pedig mindenki mással helyette, akivel nem vagytok egymásnak valók. Van, akinek ez sosem jön össze. Akinek igen, az sem "tud" vagy csinált semmi különöset, nem fejlesztette a megtestesült tökély szintig önmagát stb.
febr. 19. 07:08
Hiszek, nemcsak szerelmek esetében. De sajnos a sorsszerű találkozások nem mindig jelentenek pozitív élményt, lehet éppen azért kell valakivel találkoznod, hogy a vele való nehézségek által tanulj, fejlődj ebben az életben. Az egyedüléttel, pártalansággal megküzdeni ugyanezt a "tanulást" szolgálja szerintem. Kinek mire van szüksége a lelki fejlődéséhez, azt vezeti az életébe az univerzum, sokszor újra és újra amíg meg nem tanulod megoldani azt az élethelyzetet. Ezért gondolom azt, hogy akit nagyon kínoz a pártalanság annak van a legkevesebb esélye normális párt találni hisz nem tud megbékélni ezzel a szituációval ergo nem tanulja meg, nem oldja meg az élethelyzetet. Ugyanezért van az is szerintem, hogy valaki meg újra és újra ugyanazzal a típusú bántalmazóval jön össze mert nem tudja helyesen kezelni magában a konfliktust ezért újra és újra megkapja feladatnak ugyanazt az élethelyzetet.
febr. 19. 07:50
Igen,hiszek.De én szerencsés vagyok és boldog valószínűleg ezért.
febr. 19. 08:10
Csak a szerencsében hiszek.
Lehet soha az életben nem találkozol életed szerelmével mert
-minden nap pont elkerülitek egymást
-Tinderen soha nem dobja fel egymásnak a profilotokat
-lehet nem egy egyetemre vesznek fel titeket mert pl neked nem lett elég pontod
Jókor kell lenni jó helyen, ez csak szerencse kérdése, vagy hívhatjuk sorsnak is, igazából nézőpont kérdése, a lényeg, hogy nagyon nagy szerepe van a társkeresésben annak a tényezőnek is, amire egyáltalán nem vagyunk befolyással.
febr. 19. 10:53
Hát, bele lehet magyarázni, hogy a sors akarta így, de valójában saját döntések sorozata.
febr. 19. 11:11
Ilyenekre gondolsz hogy mondjuk a kórházi ágyon, élet-halál között ismerte meg a párját? Igen, ilyen is lehetséges!
febr. 19. 11:45
További kérdések: