Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok túl lehet jutni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok túl lehet jutni olyan szerelmen, ami reménytelen (nincs számomra viszonzás) azonban évek óta nem tudok túllépni ezen az ügyön?

Figyelt kérdés
Úgy érzem számomra ő a tökéletes nő, de nem tud beteljesedni a kapcsolatunk. Én nem tudok mással kapcsolatot kialakítani évek óta. Nincs meg senki iránt az a szenvedélyes láng amit iránta érzek. Úgy érzem ez már nem is szerelem, attól sokkal több. A megszállottjává váltam ennek a nőnek. De sajnos az érzelmeimnek nem tudok parancsolni. Amióta megláttam, biztosan tudom, ő vagy senki. Ha ő nem, akkor magányosan halok meg, egyszerűen senki nem helyettesítheti.

2023. nov. 2. 03:03
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 A kérdező kommentje:

60:

Még csak nem is poénos, de ettől azért jobb ízlésem van, nyugi. :)

2023. nov. 2. 20:25
 62/63 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező, hagyd békén azt a nőt! K##vára nem tartozik semmivel se neked!
2023. nov. 2. 20:27
 63/63 anonim ***** válasza:
100%
El kellene hogy engedd Őt! Egyèrtelmű jelek amit leìrtàl nem szeretne tőled semmit. Valahogy ki kène talàlnod hogyan rakd el magadba! Egy èletre beteg emberrè vàlhatsz!
2023. nov. 2. 20:52
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!