Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok túl lehet jutni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok túl lehet jutni olyan szerelmen, ami reménytelen (nincs számomra viszonzás) azonban évek óta nem tudok túllépni ezen az ügyön?

Figyelt kérdés
Úgy érzem számomra ő a tökéletes nő, de nem tud beteljesedni a kapcsolatunk. Én nem tudok mással kapcsolatot kialakítani évek óta. Nincs meg senki iránt az a szenvedélyes láng amit iránta érzek. Úgy érzem ez már nem is szerelem, attól sokkal több. A megszállottjává váltam ennek a nőnek. De sajnos az érzelmeimnek nem tudok parancsolni. Amióta megláttam, biztosan tudom, ő vagy senki. Ha ő nem, akkor magányosan halok meg, egyszerűen senki nem helyettesítheti.

2023. nov. 2. 03:03
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 A kérdező kommentje:

Nem zaklattam, csupán szerettem volna vele pár mondatot beszélni erről az egészről és az a lehetőség adódott volna a parkolóban. Ha zaklatnám napi szinten dekkolnék a lakása előtt, hozzáteszem nem tudom hol lakik és ilyen szinten nem is akarok belefolyni a privát szférájába. Csak gondoltam ott és akkor pár kérdésemre választ kapok, de sajnálatos módon erre nem adódott lehetőség. Az meg hogy néhány képét amik egyébként is nyilvánosak, bárki számára elérhetőek, háttérképként használom, az még nem büntetőjogi kategória szerintem.

Az álprofilok használata egy merő kétségbeesésemben történt, amire utólag rájöttem zsákutca, bocsánatot is kértem miatta, és megígertem többet nem gyártok egyet sem. Egy beszélgetés sokat segítene nekem vele, kicsit ertsetek meg engem is! De erre nincs lehetőségem... Nem vagyok deviáns, csak egy érző emberi lény akinek a lelkét megérintette egy kivételes személyiségű csodálatos nő.

2023. nov. 2. 10:10
 42/63 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, amit te eddig csináltál, az igenis zaklatás. A zaklatás nem csak egyféle módon történhet, amit te eddig elkövettél, az igenis zaklatás és nagyon szerencsés vagy, hogy eddig nem ment el a rendőrségre. Ha egy kicsi eszed is lenne, többet nem foglalkoznál vele és magad mögött hagynád az életednek ezt a részét.

Nem szeretne veled beszélgetni. Nem szeretne veled találkozni. Nem szeretne tőled semmit. Nem tartozik neked semmivel. Ennyi, nincs mit bővíteni ezen. Értsd meg és fogadd el.

Engem zaklattak már, ugyanazt csinálta a "férfi" (inkább féreg), mint te. Álprofilok, személyes megkeresés. Leírni nem tudom, hogy mennyire ijesztő és kényelmetlen érzés, de hiába is tenném, amikor láthatóan semmi empátia és tisztelet nem szorult beléd. Én rendőrséget hívtam és le is tartóztatták és jelenleg is börtönben van, mert mint kiderült nem én voltam az első áldozata.

2023. nov. 2. 10:15
 43/63 anonim ***** válasza:
100%

Egy mezei ismerkedésnél is van elutasítás. Ezt meg kell tanulni méltósággal kezelni. Nem kell válaszokat kapni, egyszerűen tudomásul kell venni, hogy a másik nem szeretné tovább folytatni a dolgokat. Ennyi. Erre az a megoldás, hogy ezt elfogadod.

Nem leszel előrébb, ha megválaszol dolgokat. Ugyanúgy kattogsz majd, és újabb kérdéseid lesznek, amivel megint megkeresed, hogy akkor viszont az és az miért volt. Ennek így sosincs vége.

Fogadd el a helyzetet, zárd le. Többen is mondják, hogy gáz amit csinálsz, még egy szakember is, a maga stílusában. Nem mások az értetlenek, hanem neked kell radikálisan meghúzni a vonalat, és lezárni. Ennyire egyszerű. Az érzelmeidre hallgatsz, és azt hiszed hogy ez full pozitív és vonzó.

A továbblépésen kell gondolkodni, nem a felmentéseken, és egyebeken. És nem végletekbe csapongani. Az első lépés, hogy elfogadod, hogy változtatnod kell magadon és konkrétan lépsz, nemcsak halogatod.

2023. nov. 2. 10:24
 44/63 A kérdező kommentje:
De azt ertsetek meg, hogy nem zaklatom, ha zaklatnám napi szinten keresném vele a kontaktot, de már kb 1 hónapja nem történt ilyen. Valóban nem volt szép az álprofilos dolog, és utólag szégyellem is magam miatta. De már nem tudom meg nem történtté tenni. A fényképek miatt meg nem magyarázkodok azt elmondtam, meg tudom mi a kedvenc zenéje azt betettem magamnak csengőhangnak, na bumm. Gondolom ezek miatt még nem érdemlek villamosszék általi halált. Egyébként... Még lehet az is jobb lenne nekem, legalább nem szenvednék a hiányától. Vagyok annyira diszkrét, hogy nem osztom meg a beszélgetéseinket, de higgyétek el hogy elég bensőségesek voltak. Nem hinném mindenkit így a bizalmába fogad. Csak erre szeretnék választ, hogy miért engedett közel. Ilyenkor egyébként különösen szenvedek, ünnepek tájékán. Ilyenkor isnertem őt meg ezért ez az időszak engem nagyon megvisel.
2023. nov. 2. 10:27
 45/63 anonim ***** válasza:
100%

Zaklatod. Ha nekünk nem hiszel, beszélj egy ügyvéddel vagy pszichológussal, és ők is megmondják majd neked, hogy ez bizony zaklatás.

Nem engedett közel. Kicsit beszélt veled, ahogy sok híresség teszi a rajongóival, de ennyi. Te szeretnél többet látni a dologba.

2023. nov. 2. 10:31
 46/63 anonim ***** válasza:
100%

"A zaklatás bűncselekménye egyrészt megállapítható, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, és ha valaki abból a célból, hogy mást megfélemlítsen, vagy más magánéletébe, illetve mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozzon, őt rendszeresen vagy tartósan háborgatja."

Ez rád teljesen igaz.

2023. nov. 2. 10:32
 47/63 anonim ***** válasza:
100%

Rosszindulat nélkül írom:

Lelkileg nagyon gyenge állapotban vagy, semmire sem tartod magad a másik nélkül. A másik a port is felnyalathatja veled, meg fogod tenni. Viszont egy másik ember társat keres, nem egy szolgát, aki imádja és őt lesi. Ez a része a probléma.

Te nem is létezel konkrétan, csak a másik. Ezeket kellene helyre tenni, itt van az egész probléma gyökere.

Próbáld meg kívülről nézni más személyekkel ezt az egész dolgot.

2023. nov. 2. 10:33
 48/63 anonim ***** válasza:
100%

Kiírsz egy kérdést arról, hogy szerintünk túl lehet e jutni ezen az ügyön, aztán elutasítasz minden észérvet, és csak bizonygatod, hogy de márpedig neked van igazad…

Nem nincs igazad, beteg vagy, ez nem hogy zaklatás, de rémesen beteges őrült dolgokat írsz le itt… ha csak a fele igaz, már az kétségbeejtően beteg… FORDULJ ORVOSHOZ! És ne utasítsd el azért, mert ő is azt fogja mondani, hogy a viselkedésed deviáns és nem normális… ha mindenki ezt mondja, csak te hajtogatod az ellenkezőjét, akkor el kellene gondolkodnod azon, hogy talán nincs igazad.

2023. nov. 2. 11:20
 49/63 A kérdező kommentje:

47,

Igen jól látod és elismerem, lelkileg nagyon magam alatt vagyok. És nekem lennének ötleteim hogy hogyan lehetne ezt megpróbálni lezárni. Nem biztos, hogy sikerülne de legalább MEGPRÓBALNI, de már le sem irom, mert megint a nyakamba kapom, hogy zaklatás. Holott nyilván a kontaktot valahogy fel kellene vennem vele és csak arra kérnk, hogy 1 órát üljön le velem, hogy megbeszéljuk ezt az egészet. Csak egy esélyt hogy valahogyan lezárjam ezt az egészet. Még egy ajándékot szeretnék neki odaadni, amire ha ránéz mindig én jutok eszébe (nem tárgyi ajándék), és én attól már elégedett lennék. Azt nem mondom, hogy utána nem gondolnék rá, mert valószínűleg életem végéig nem tudnám elfelejteni, de így nekem legalábbis egy esélyem lenne lezárni. Kár, hogy kort és nemet nem irtok, az sokat segitene. Amúgy rengeteg privátot kapok emberektől, akik hasonlóan éreznek mint én valaki irant, csak, hogy tudjátok, kár, hogy nem itt nyilvánosan válaszoltak, legalább látnatok nem én vagyok az egyetlen "deviáns állat" aminek engem is tituláltok. Azt sajnálom, hogy a válaszolók kozül kevesen értették meg, hogy itt azért mély és erőteljes érzelmek vannak, én kérek elnézést, hogy emocionális ember lévén nem úgy működök, hogy parancsszóra kiirtom az érzelmeimet. Van így is épp elég bajom, még mindamellett, hogy kapok hideget meleget.

Még egyszer nyomatékosan leszögezem, hogy soha nem tudnék neki ártani, kb 1 hónapja nem is beszéltünk. Csak egy esélyt szeretnék kapni mindezt megbeszélni még akkor is, ha utána az életben nem beszélünk többet.

2023. nov. 2. 14:27
 50/63 anonim ***** válasza:
100%

Amit te eddig csináltál, az zaklatás. Ne erőltesd, mert egyértelműen nem szeretne tőled semmit. Se beszélgetést, se találkozót, se ajándékot.

Zaklattak már, rendőrségi ügy is lett belőle. A soraidban mintha az én zaklatómat látnám. Istenem, még mindig eltölt a harag és megvetés, ha csak rá gondolok... Leírni nem tudom, hogy mennyire megviselt az az időszak, amikor ugyanúgy zaklatott, ahogy te zaklatod azt a szegény nőt.

Hagyd békén! Hagyd, neki te semmit se jelentesz és nincs jogod zaklatni! Nem tartozik neked semmivel!

25/N

2023. nov. 2. 14:59
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!