Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok túl lehet jutni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok túl lehet jutni olyan szerelmen, ami reménytelen (nincs számomra viszonzás) azonban évek óta nem tudok túllépni ezen az ügyön?

Figyelt kérdés
Úgy érzem számomra ő a tökéletes nő, de nem tud beteljesedni a kapcsolatunk. Én nem tudok mással kapcsolatot kialakítani évek óta. Nincs meg senki iránt az a szenvedélyes láng amit iránta érzek. Úgy érzem ez már nem is szerelem, attól sokkal több. A megszállottjává váltam ennek a nőnek. De sajnos az érzelmeimnek nem tudok parancsolni. Amióta megláttam, biztosan tudom, ő vagy senki. Ha ő nem, akkor magányosan halok meg, egyszerűen senki nem helyettesítheti.

2023. nov. 2. 03:03
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
100%
Te súlyosan beteg vagy, orvosi segítségre van szükséged sürgősen!
2023. nov. 2. 09:34
 32/63 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem semmit nem jelentettél neki, simán csak nem akart bunkó lenni, és normálisan, kedvesen válaszolt egy érdeklődőnek. ENNYI! Ezt te túlgondoltad. Benne nem valószínű hogy megfogalmazódott több így ismeretlenül.

Nem a nyomulással ijesztetted el. Ez, hogy valaki ismeretlenül ilyen betegesen szerelmes, ez full creepy, nagyon ijesztő. Az, hogy külön le is írod, hogy egy (bármilyen) személy a drogod, bearanyozza a napod... hát lehet hogy ez neked ártatlannak tűnik, de nem normális dolog.

Zárd le ezt a dolgot, valószínüleg le fog tiltani, és ha álprofilokról írsz, és öngyilkossággal, sírásokkal bombázod, akkor még fel is jelent. Ezzel magadat teszed tönkre. Először lelkileg tedd rendbe magad, és szembesülj azzal, hogy ez a szeretetéhség kóros, és el fogod üldözni vele még a lelkibeteg embereket is.

Van megoldás, helyre lehet jönni. De először szembesülj vele, hogy amit csinálsz, az gáz, és iszonyat túlzás. Nem kicsit. Ezt helyre lehet tenni, de nagyon függsz egy másik embertől.

2023. nov. 2. 09:38
 33/63 A kérdező kommentje:

28

Nem vagyok kolléga, teljesen polgári átlag foglalkozásom van.

Csak rákeresek és nézem. Nem tudok ez ellen küzdeni. Lementettem a legjobb képeit, így egy kicsit megis jelen van velem. Egyiket beállítottam háttérkepnek, másikat bekereteztettem és kitettem. Kurvára nagy hatással van rám ez a nő megőrulok. Életem 38 éve alatt erre nem volt példa. Az egy dolog hogy külsőleg a zsánerem, de a stílusa, a beszéde a gesztikulációi, a nézése megőrulok tőle. Sokszor almodom vele nem tagadom ezeknek az álmoknak a többsége erotikusan túlfűtött szenvedélyes. Lázálmok ezek. Mindent megadnék hogy folyamatosan mellette, de legalább a közelében legyek. Ha a kelkemet akarják cserébe ám legyen, már így is élőhalottként lézengek. Melóhelyen sokszor beszélnek hozzám, egyszerűen nem értem mit, mert nem tudok arra figyelni, mint egy belső film őt látom magam előtt, a szemvillanását, egy egy rá jellemző gesztust, ahogy néz. Hiába próbálok, képtelen vagyok ez ellen küzdeni... A környezetem erről mit sem tud. Kicsit esküszöm ezért megkönnyebbültem, hogy ide kiirtam még akkor is, ha kapom a bántásokat ezért.

2023. nov. 2. 09:38
 34/63 anonim ***** válasza:
100%
Ez tényleg beteges, viccen kívül fordulj szakemberhez!
2023. nov. 2. 09:41
 35/63 A kérdező kommentje:
Ez már megtörtént, volt egy hihetetlen mélypont, így elmentem pszichológushoz. Először és utoljára. Nagyon negatív élmény volt számomra, azt mondta erről sürgősen tegyek le. Jó nyilván nem így hsnem orvosi szakzsargonnal, felére már nem is emlékszem mert zsongott a fejem, hazafelé pedig pánikrohamot kaptam. Meg hogy keressek hobbikat és egyéb standard f@szságok...ezzel nincs gond, vannak hobbijaim. Csak képtelen volt megérteni, hogy ez a dolog roppant fontos nekem és nem tudom elengedni.
2023. nov. 2. 09:48
 36/63 anonim ***** válasza:
71%
Tehát mindenki hülye, csak te vagy helikopter…
2023. nov. 2. 09:53
 37/63 anonim ***** válasza:
86%
Először egy pszichológushoz kéne elmenned, mielőtt olyat tennél, amit nem kéne, ugyanis nagyon közel állsz gondolkozásban a tipikus zaklatókhoz.
2023. nov. 2. 09:55
 38/63 A kérdező kommentje:

32,

Igen,sajnos elkövettem azt a hibát, hogy írtam álprofilokról, nem is egyről, amire ő azonnal rájött és mérges volt. Azt mondta azonnal tudta én vagyok mert idézem "a stílus összetéveszthetetlen". Ez azért szerintem bók is valahol. Utána még azért írt pár dolgot, viszont azt írta nyomatékosan kéri ezt fejezzem be. Utána már nem írtam de éreztettem felé a jelenlétemet, és egyszer mondtam neki, hogy esküszöm az lesz amit akar, csak valamilyen szinten had legyek jelen körülötte, mert ez ad nekem életet.

Utána egyszer találkoztunk kb egy hónapja egy parkolóban, szállt be a kocsijába, és akkor kicsit nyersebben elkuldött, hogy legyen ennek vége.

És azóta így áll ez az ügy. Nem tudok továbblépni. Úgy érzem romokban az életem.

2023. nov. 2. 09:56
 39/63 anonim ***** válasza:
100%

Ó, szóval te már most zaklató vagy.

Nem bókolt neked, ne áltasd magadat. Nem akar tőled semmit, te pedig egy féregként vergődsz utána és próbálsz rátapadni. Nagyon szerencsés vagy, hogy nem fordult még a rendőrséghez, mert az autós eset után én biztos így tettem volna.

2023. nov. 2. 09:59
 40/63 anonim ***** válasza:
100%

Ebből hamarosan rendőrségi ügy lesz. Ön- és közveszélyes amit csinálsz. Neked ez nem lenne ijesztő, hogy valaki zaklat?! hogy nem érti meg a NEM szót? Erre nem mentség, hogy te bekattansz az elutasítástól! A másik nem tulajdonod, joga van élni az életét.

Másrészt nem az orvos a szemét. Mondott egy diagnózist. Így nincs értelme szakemberhez menni, ha eldöntötted, hogy nem akarsz ebből kijönni. Minek kell ehhez orvos, ha minden el van eleve döntve? Mi olyat tud mondani?

2023. nov. 2. 10:01
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!