Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok túl lehet jutni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok túl lehet jutni olyan szerelmen, ami reménytelen (nincs számomra viszonzás) azonban évek óta nem tudok túllépni ezen az ügyön?

Figyelt kérdés
Úgy érzem számomra ő a tökéletes nő, de nem tud beteljesedni a kapcsolatunk. Én nem tudok mással kapcsolatot kialakítani évek óta. Nincs meg senki iránt az a szenvedélyes láng amit iránta érzek. Úgy érzem ez már nem is szerelem, attól sokkal több. A megszállottjává váltam ennek a nőnek. De sajnos az érzelmeimnek nem tudok parancsolni. Amióta megláttam, biztosan tudom, ő vagy senki. Ha ő nem, akkor magányosan halok meg, egyszerűen senki nem helyettesítheti.

2023. nov. 2. 03:03
1 2 3 4 5 6 7
 1/63 A kérdező kommentje:
Most hajnal 3,de aludni sem tudok, folyton rá gondolok.
2023. nov. 2. 03:05
 2/63 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan, ez nem szerelem, hanem megszallottsag. Keress fel pszichológust
2023. nov. 2. 03:34
 3/63 A kérdező kommentje:
A megszállottság szót igazából csak metaforikus értelemben írtam, hogy kifejezzem a szenvedélyem irányában, azért nem vagyok egy zaklató megszállott. Ez a kérdés sokkal komplexebb attól, hogy pszichológushoz küldesz kedves második.
2023. nov. 2. 03:40
 4/63 anonim ***** válasza:
97%
Akkor se normális ez!
2023. nov. 2. 03:51
 5/63 A kérdező kommentje:

Én már megpróbáltam mindent, ismerkedni másokkal, azonban nem fog meg bennük semmi.

Nő még így nem volt rám hatással. Nyomorultul érzem magam. Vannak jobb és rosszabb napok, amikor jobban viselem. De a mai nem ilyen. Álmatlanul hánykolódom. 4 óra és 6-kor kelnem kell, menni dolgozni. Nem aludtam semmit. Sajnos ez a munkahelyi teljesítményemre is negatív hatással van. Fáradt vagyok, reménytelen és fásult. Ha írnék neki, és válaszolna, teljesen mindegy mit, a mennyországban érezném magam. Azonban nem merek inkább szenvedek, mert kb 1 hónapja elég durván elküldött. De szerintem csak rossz napja volt. Amúgy minden nap látom, tegnap is láttam. És láttam a szomorúságot a szemeiben is, szerintem már bánja hogy elküldött, de ismerem milyen makacs, hogy beismerje. A szemei még így szomorúan is átütő tekintetűek voltak, életemben nem láttam ilyen kifejező szempárt. Mint ahogy ilyen csodálatos gyönyörű vonzó nőt sem.

2023. nov. 2. 04:05
 6/63 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy nő elküld, az a "nem" nem "rejtett igen". Nem csak rossz napja volt, valóban úgy gondolta.

A szomorúságot a szemében félre érted, nem azt jelenti hogy az ölelésedre vágyik.

Szerintem írj neki egy nem ömlemgős levelet, hívd el randira, azzal hogy gondolkozzon, ne vágja rá a választ.

Nekem ez beteges már, ahogy rajong sz, de ez téged úgysem érdekel. Ahogy ebből kijuss lépned kell. Írj neki, és ha ismét elutasit, akkor a remény részét legalább kilovod. Bár hajlandóság sincs benned hogy ez változzon. Valószínűleg nem is vagy alkalmas kapcsolatra. Ha {osszejön étek, a bólogató szamár rajongásoddal 2 hét alatt elüldöznéd.

2023. nov. 2. 04:40
 7/63 anonim ***** válasza:
100%
Én is voltam így, éveken keresztül. Mindeközben lezajlott egy két és fél évig tartó kapcsolatom is, de egy pillanatig se éreztem hogy túltettem volna magam rajta. Egyszer összevesztünk valami hülyeségen, aztán nem volt kedvem keresni, bár hiányzott sokáig, de ez szépen elmúlt. Aztán meg is találtam az igazit idővel. Mára csak alkalom adtán jut eszembe de teljesen semleges érzéssel.
2023. nov. 2. 04:55
 8/63 anonim ***** válasza:
93%

Felejtsd el ezt a nőt, ha már egyszer elküldött. Mivel ez azt jelenti nem akar tőled semmit.

Nekem is volt ilyen férfi az életemben, nagyon nyomasztó volt, hogy nem hagyott békén. Idővel tiltottam a közösségi oldalakon, de még utána is féltem hogy nem fog békén hagyni.

El kell fogadni a nemleges választ. Keress mást magadnak!

2023. nov. 2. 05:51
 9/63 anonim ***** válasza:
60%
Csupán szexelned kéne egy csajjal, és ez a hiszti rinya jajj mi lesz velem, ez azonnal meg fog szűnni.
2023. nov. 2. 06:41
 10/63 anonim ***** válasza:
91%

Örülök hogy férfiak is szenvednek a nők miatt. 😈

Komolyra véve a szót pszichológus segíthet, hogy mi okozza az obszeszivitást. Lehet túl idealizálod, kudarc, egó játéka is. El kell felejteni bármi áron, mert ha nem kellesz akkor fölösleges az érzés. Magadat nézd és ne őt, aki rád se bagózik.

2023. nov. 2. 07:18
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!