Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok túl lehet jutni olyan szerelmen, ami reménytelen (nincs számomra viszonzás) azonban évek óta nem tudok túllépni ezen az ügyön?
Akkor egy ismert nőröl lenne szó? Szerinted abba hány pasi van beleesve? :)
Arról már nem is beszélve, hogy azt a nőt nem is ismered. Mégis mi alapján lennél bele szerelmes? Azért mert tetszik külsőre? Az még nem szerelem! :)
Miért nem lehet a való életben ismerkedni, olyas valakivel aki bocsi hogy ezt mondom, de a te szinteden van? :)
Nekem is van olyan énekes pl aki tetszik mint férfi, de nem szentelném neki az életemet. :D
Remélem érted mire gondolok, és átgondolod majd te is ezt. :)
Írtál már ki kérdést, nem? A nőnek párja van, ugye?
Hogy most miért pattintott le nem lehet tudni, de lehetséges, hogy valami olyat mondtál/írtál neki ami nem smakkolt neki. Lehetőség, hogy hallott rólad valamit. Talán megijedt az érzéseitől irántad, nem akart csalódni újra.
Egyszerűen hogyha ő olyan könnyen félrerakott akkor nem érdemes szenvedni miatta. Jobb lenne munkahelyet váltani ha lehetséges és elfogadni a döntését magyarázat nélkül. Ami gondolom nem könnyű feladat, de hát ez van. Nézni kéne a jó oldalát: olyan gerinctelen,hogy jóformán "ghostolt" és benne van a kártyákban, hogy bármikor lelépne szó nélkül. Neked tényleg ilyen nő kell? Ha a másik kérdező vagy azt írtad, hogy erős, okos személyiség... Szerintem inkább gyáva, önző és ostoba. Nem is tudom mit látsz rajta. Már réges régen el kellett volna mennie a kedvednek tőle! De hát mivel kudarc ért, elérhetetlen ezért a nagy hűhó a semmiért magyarán szólva.
Nem lennétek boldogak együtt úgyse, sőt lehet még az ágyban se.
(Nézd meg a Like Crazy című filmet, hasonló téma, a két főszereplő végre a végén együtt voltak és rájöttek hogy nem is szerelmesek egymásba.)
38 éves vagyok amúgy.
Nem tudok rá negativ jelzőket használni, mert nagyon szeretem, és gondolni se tudok rá haraggal.
Ridegen ne úgy értsétek, hogy bántott engem, vagy megsértett. Valami olyasmit írt, hogy mivel 0-24 ben írok neki ez sok és megfojtom a jelenlétemmel, hogy negatív hatással vagyok az életére. Visszatekintve valóban lehet, hogy kicsit sok voltam. De úgy éreztem az életem része és beszámoltam neki minden történésről velem kapcsolatban. Olyan boldog voltam amikor jelezte a telefonom, hogy írt. Emlékszem mindig remegő kezekkel oldottam fel a telefont hogy olvashassam végre. Aztán ritkultak az üzenet váltások de én minden alkalmat megragadtam hogy felvegyem vele a kapcsolatot újra.
Igen írtam már ki kérdést ezzel kapcsolatban.
Privát üzenetben annyian kerdeztétek ki ez a nő kíváncsiságból, de ezt bocs de nem szeretném elárulni, érthető okok folytán.
14-es vagyok. Szerintem ez az egész dolog nem normális. Ez nem szerelem, hanem egy függőség, és birtoklási kényszer. Elhiszem hogy a nő elutasított, ez nem a "kicsit sok voltam" kategória, hanem inkább zaklatás, és lelki függés a másiktól.
Erre nem az a válasz, hogy ezzel nem tudsz mit kezdeni, hanem hogy szembesülsz azzal, hogy ezt senki nem fogja tolerálni, hogy te így függsz tőle.
Szerintem kezdj el olyan tartalmakat nézni, ahol ezt tisztába teszik, mert komolyan mondom nagyon el vagy rugaszkodva. És ezt nem rosszindulatból írom, hanem nagyon ijesztő kívülről nézve a hozzáállásod, és ettől bárki menekülne, mert senki nem tud a másik éltető ereje lenni, ez az egész szerelem így teljesen irreális. Nem lehet életcél hogy érzelmileg a másik az életed, és rajta kívül nem létezel.
Első körben nézd meg Dr Maróti Emese videóit, nagyon jól kitárgyal ilyen dolgokat. Másrészt szerintem az első, hogy szembesülj azzal, hogy a mostani állapotod ismerkedési szempontból nagyon ijesztő egy normális partnernek. Ezen tudsz változtatni, csak fel kell tárni az okokat.
Szakíts meg vele minden kapcsolatot, töröld facebookról, instagrammról, ek kérlekszépen rögeszme…
Ki kell törölnöd őt magadból ez pedig csak úgy megy, ha tudatosan nem látod, nem beszélsz vele stb…
Én 7 éven át kínoztam magam ezzel, mielőtt segítséget kértem szakembertől.
Rögeszme, egyébként te csak hoszed, hogy ez “több” mint szerelem, valójában sokkal kevesebb a szerelemnél, de ammeddig ezzel kínzod magad, addig megfosztod magad attól, hogy ezt megtudhasd valaki mással.
Magyarul ő egy ismert nő, egy közszereplő, aki jófejségből válaszol a rajongóinak. Te ezt felreértetted, és elkezdtél neki egész nap írogatni, ami sokaknak még egy párkapcsolatban is sok. Ezt ő megunta, vagy megijedt, mert vannak beteges rajongók, akik akár veszélyessé is válhatnak (ezt tőled sem érzem túl távolinak).
De te meg halálosan belezugtál úgy hogy igazából talán nem is ismered. Közbe lehet nem is ő írt, hanem vannak erre emberei, akik válaszolnak a rajongóknak, vagy követőknek a nevében.
Lényeg hogy ez neked abszolút csak egy eszménykép, és 18 felett ritkán éreznek így az emberek olyan valaki iránt akit csak a médiából, vagy a színpadról ismernek. A te korodbeli férfiaknak már sokaknak családjuk van, te meg még mindig hirességek után acsingózol, ez valóban nem normális!
Ezek szerint nem kolléga, vagy buszsofőr, vagy nemtudomén ki akit nem tudsz elkerülni, hanem csak valaki a tvből, vagy a netről. Erről a legkönnyebb lekapcsolódni, csak nem keresel rá többet és kész, elkezded a valóságban figyelni a nőket.
Ha esetleg te valami technikus vagy egy színházban, vagy egy stúdióban ahol ő is van, akkor meg mégis hívd el valahova inni, vagy válts munkahelyet
25,
Tisztában vagyok azzal, hogy sok mindent elszúrtam, de sajnos a múltat visszacsinálni már nem tudom. Folyton arra emlékszem milyen érzés volt számomra amikor válaszolt nekem, vagy csak spontán írt valamit olyan stílusban ahogy csak ő tud, és ezzel bearanyozta a napom. Felemelte a hangulatomat életemben nem éreztem magam olyan jól, nem tudok másképp fogalmazni ő volt a drogom és igen elvonási tüneteim vannak a hiányában. Ő a kábítószer adagom, addiktív vagyok tőle. Kívülről ez lehet ijesztő. Legszivesebben a fejem verném a falba, hogy az átkozott nyomulásommal elijesztettem. Mert valószínűleg ez lehet az ok. Most már tudok uralkodni, hogy ne írjak rá már hetek óta, viszont minden nap nézem ennek nem tudok ellentállni. És esküszöm látom a szomorúságot a tekintetében. Persze azt mondjátok biztos kábítom magam. De KIZÁRTNAK tartom, létezhetetlennek, hogy én semmit nem jelentettem neki! Legalább csak barát pozícióban lehetnék jelen az életében, mert a közelében akarok maradni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!