Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy nő mivel tudja bizonyítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő mivel tudja bizonyítani azt hogy nem a férfi pénzére hajt?

Figyelt kérdés
Dolgozom fenntartom magam és nem szorulok rà a fèrfira. Sokan mègis ezzel vádolnak a gyerekei pl és más helybeliek.
2023. okt. 6. 12:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/85 anonim ***** válasza:
89%

"Senki nem vásárol kuponnal ott, csak az idősek."

Glamour napok vannak ember, tinitől nyugdíjasig mindenki kuponozik.

2023. okt. 6. 14:44
 72/85 anonim ***** válasza:
82%

"sosem a valóban klasszikusan művelt, bölcsész, irodalmár, tanár srácok mellett látok jó csajokat"

Jó csajokat.

Nekted nem számít az nőnek, aki nem úgy néz ki, mint egy luxuskuurva.

2023. okt. 6. 14:46
 73/85 anonim ***** válasza:
76%

A bölcsész ismerőseim baromi jó csajokat szereztek be maguknak... Nyilván közülük is azok, akik TÉNYLEG jófejek, intelligensek, humorosak, helyesek.

Amúgy meg nem meglepő módon azt továbbra sem tudjátok cáfolni, hogy bizony-bizony igencsak kevés művelt biztonsági őr és géplakatos szaladgál a világban. Én pedig tényleg szeretem Dosztojevszkij-t és a klasszikus zenét, bármennyire is sért ez néhány nyomorultat, akik el sem tudják képzelni, hogy valaki önszántából, a saját szórkaoztatására fogyaszt magaskultúrát.

2023. okt. 6. 14:50
 74/85 anonim ***** válasza:
79%

Felmerül bennem, hogy a férfiakat érdekli-e egyáltalán a nő személyisége, vagy attól már jó ember is, hogy cici popsi megvan.

Mellesleg a tesóm tetovál, és senki nem titkolja előle a munkáját. Ez tipikusan small talk téma. Én egyszer voltam eddig fodrásznál, párszor sima manikűrön, és mindig arról kezdtek el kérdezni, mit dolgozom.

2023. okt. 6. 14:53
 75/85 anonim ***** válasza:
87%

70

nope, ezt te akarod belelátni.

Eleve, a legtöbb felnőtt kapcsolatban nincsenek is annyira ajándékozások. Mármint ja, szülinapra meg karácsonyra kap valamit az ember, de a legtöbb esetben ez párezres tétel, nem aranyásás kategória.

Az a nagy gyanúm, hogy te a Luxusfeleségek c. sorozatból tanultál a nőkről és a Kőgazdag Fiatalokból a pénzről. A valóságban meg sem a nőkhöz, sem a pénzhez nem sok közöd van.... No, nem mitha az emltett sorozatoknak lenne amúgy, hisz közismerten kamuk:D

2023. okt. 6. 14:55
 76/85 anonim ***** válasza:
0%
Itt lehet kiforgatni ki miert kerdezi meg a masikat de agyutrkaszok megmondtak , hogy aki hamar a foglalkozasra ter az nem kivancsi ha nem az elsoflegesek az anyagi igenyei ,illetve a jo anyagi hatter hirtelen megszepiti azt a ferfit akivel elso alkalomra nem volt lelkes a no.. nem kell csoronak lenni csak vannak akik ugranak erre , en is altam mar fel randirol mert puhatolozni kezdett az anyagi helyzetemrol de erdekes a szemelyrol negyed annyira sem erdeklodott.
2023. okt. 6. 15:08
 77/85 anonim ***** válasza:
81%
Jó, mondjuk az online ismerkedés világában mire eljutunk a randiig, már rég tudjuk mi a másik foglalkozása.
2023. okt. 6. 15:15
 78/85 anonim ***** válasza:
87%

" valahogy sosem a valóban klasszikusan művelt, bölcsész, irodalmár, tanár srácok mellett "

Mucuka, nekem is mérnök a párom. És tudod, meglepő, de én is mérnök vagyok. Velük jövök ki jobban. És ettől függetlenül sokat járunk kulturális programokra (színház, koncert, kiállítás...)

Bírom, hogy egyesek vérig sértődnek, ha megkérdezi valaki tőlük, mit dolgozik. AMúgy ez is egyfajta red flag, ha erre valaki így reagál, mint ti.

79/85 anonim ***** válasza:
82%
Ezeket az agyturkászok megmondásokat belinkeled?
 80/85 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem aki megsértődik a mi a munkád kérdésen, az ha nem is a fizetését, inkább azt szégyelli, hogy olyan munkája van, amiről a többség megmondja, hogy senki nem álmodott róla.

Ha eladó-pénztáros, egyszerűen tudjuk, hogy nem ez volt az álma, ha volt. Ettől függeltenül én nem nézek le senkit, aki legális munkából tartja fenn magát. De valahogy mindig olyanokat vonzottam be, akivel anyagi helyzetben és érdeklődési kört tekintetében is egyeztünk.

2023. okt. 6. 15:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!