Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarja néhány férfi minden áron bizonyítani domináns mivoltát a nőnek?
Mert nők erre gerjednek, ez az ösztönük, lásd itt a GYK-n is leírja jó pár nő, hogy "magabiztos, domináns, FÉRFI" kell nekik.
Én nem akarom ezt bizonyítani, nincs is sikerem, csak "aranyos kedves fiú" vagyok mindnek.
Magabiztos és van tartása,egzisztenciája.
A nők nem szeretik a puha pö..öket!
Ja persze,a kivétel erősíti a szabályt.
Ugye milyen egyszerű?
Mert szeretnének barátnőt és ezt nyomják mindenhonnan, lásd: "domináns, vezérhím, alfahím, törzsfőnök, stb... kell a nőknek." És szeretnének valakit maguk mellé, nem pedig sóvárogni az elérhetetlen után.
Ha a nőknek jók lennének a hétköznapi mivoltukban, akkor hagynák az egészet a p...-ba.
Dehogynem! Látom nap mint nap. Persze biztos rosszul látok :D
Barátom, hogy te milyen környezetben mozogsz, az téged minősít, és nem az én problémám. Én nagyon ritkán találkozom olyannal, hogy egy suttyó tapló hosszú távú, harmonikus kapcsolatot tud kialakítani, egy értelmes, normális nővel, maximum a magafajta igénytelen repedtsarkúval. De ha neked ilyenre van igényed, az megint a te dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!