Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Néhány férfi miért érzi úgy,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néhány férfi miért érzi úgy, hogy a nő ügyetlenebb vagy butább lehet csak nála?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 26. 07:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
Azt mondja magáról, hogy ő kocka csaj. Leülünk gémelni, aztán szarráverem egy játékban. Pedig utálom a CS-t, meg én nem vagyok gémer, havi 1 játékot végigtolok talán....
2017. ápr. 26. 07:47
 2/14 anonim ***** válasza:
43%

Szóval na... ha egyetlen dologra kell öszpontosítani, akkor jobbak vagyunk. Meg fizikálisan is. Magasabbak erősebbek stb...

A nők előnyei mások. Aki ezt nem veszi figyelembe, az egy köcsög fas.z

2017. ápr. 26. 07:49
 3/14 anonim ***** válasza:
7%
Mert nagyon kevés értelmes nővel találkoztam eddig életem során, nálam okosabbal pedig talán még soha. Mielőtt beképzeltnek gondolnátok, hozzáteszem, hogy férfiból már sok nálam okosabbal találkoztam.
2017. ápr. 26. 07:50
 4/14 anonim ***** válasza:
14%

Azért, mert ez az igazság.

A férfiak jobban vannak "összerakva", sokkal logikusabban tudnak gondolkodni, jobb a térérzékük erősebbek, ügyesebbek.

Persze vannak kivételek, de azok még a nőknél is rosszabbak.

2017. ápr. 26. 08:17
 5/14 anonim ***** válasza:
13%

Statisztika, tapasztalat.

És ebből fakadó általánosítás.

Amúgy volt egy barátnőm, aki programozó volt, egy géniusz, és nagyon idegesítette a munkatársait, rendszeresen kirúgták mindenhonnan. Sokszor sírt emiatt, és azt mondta, más szakmát akar tanulni, valami nőiesebbet, mert nem bírja már.

Pedig a fizetése volt vagy havi 500, végül elment virágkötőnek, vagy könyvelőnek, már nem tudom.

2017. ápr. 26. 08:24
 6/14 anonim ***** válasza:
85%
Haha :) ezek az okos férfiak, az önbizalom hiányos férfiak okoskodnak és dicsekszenek, itt csak erről van szó semmi többről.
2017. ápr. 26. 08:34
 7/14 anonim ***** válasza:
58%

Naponta van ilyen problémám. Gépészmérnök vagyok és eddig karbantartáson voltam ami az egyik legférfiasabb szerintem (mindenki férfi volt akit irányítanom kellett, lakatos, műszerész, villanyszerelő) neü volt könnyű az elején de aztán mindenki hozzászokott és imádtam.

Aztán költöztem és most gyártástámogató vagyok, főként irodai a munka és szintén csupa férfi ráadásul mindenki 30 körüli.

Hát itt azért a cikizés központjában folyamatosan én állok, de persze állom a sarat.

Párom is mérnök, de ő szereti hogy fiús csaj vagyok (kinézetre nem csak gondolkodásban).

Meg kell találni az ilyet. ;)

2017. ápr. 26. 08:37
 8/14 anonim ***** válasza:
73%

Ez jó kèrdés, hogy az amúgy itt siránkózó pasikák akik szerintük egy nőnek sem kellenek kicsit kiéljék magukat, ès legalább egyszer magabiztosnak tűnjenek. Látom a felsőbbrendűségi iérzés megvan. Csak szólok, hogy az meg nagyon nem jön be a nőknek.

N

2017. ápr. 26. 08:49
 9/14 anonim ***** válasza:
78%
Én pl tök esetlenül tudok mozogni, belerúgok minden utamba akadó bútordarabba, és senki nem nézi ki belőlem, hogy szét tudok szerelni egy ágyat, vagy hogy képes vagyok dolgokat megjavítani. Ennek ellenére képes vagyok. A férfiegó ezt nehezen tolerálja.
2017. ápr. 26. 08:52
 10/14 anonim ***** válasza:
91%

Néhány férfi? Majdnem mind! Tisztelet a kivételnek, de többnyire azok sem szeretnek a náluk okosabb nőkkel dolgozni, párkapcsolatban lenni meg pláne nem. Ezért aztán a legtöbb eljátssza az ügyetlent vagy a "te sokkal okosabb vagy nálam" műsort. Így szent a béke addig míg a pasi le nem cseszi a nőt valami hülyeség miatt.

Nehéz ebből a patriarchális társadalmi beidegződésből kilépni. A lénye a lényeg: másban jók a férfiak és másban a nők. Ezt kellene felfogni a nőknek és a férfiaknak egyaránt.

2017. ápr. 26. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!