Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő mivel tudja bizonyítani azt hogy nem a férfi pénzére hajt?
40.
Vagy csóró, ami még rosszabb, a simlisnek legalább van pénze! De az igazi akkor is az, ha nem kell dolgoznia és még gazdag is.
"Hanem azért, mert keveset keres. Szarja le a munkát mindenki, pénzed legyen. SOK."
Nem. Miért vagy ennyire a pénzre kattanva? Én félnék ezek után, hogy TE vagy aranyásó.
Kiderülhetett a randin, hogy gyereket (nem) akar, (nem) vallásos, gyereke van, kutyája van, náci, homofób, nőgyűlölő (aki retteg az aranyásóktól, általában az), fideszes, perverz, vidéken házban / városban lakásban akar élni, szeret kirándulni / otthonülős... nem csak a pénz van a világon, de ha te csak azt látod...
29
Tehát hazudik...
Én nem járnék egy biztonsági őrrel, de egy hazug féreggel sem, aki egy egyszerű kérdésre sem képes egyenes választ adni.
42.
Minden igaz amit írsz, a pénz csak alapfeltétel. Ha az nincs, már mindegy mi derül ki róla. Ha van, akkor is bukhat ezeken a tényezőkön, amiket felsoroltál.
A pénz viszont nem opció. Kötelező, hogy legyen. A másik ilyen a nagyon jó külső megjelenés.
"Elmondja, hogy őr egy bankban, és akivel lesz második randi is, az holtbiztos, hogy nem a pénzére hajt."
Nem a pénz a fő baj, hanem a tanulatlanság.
45.
Ha 4 diplomája lenne az őrnek, akkor is csóré marad, ez csak kifogás.
47.
Hajléktalant is ismertem 2 diplomával.
Nem kifogás...
Egyrészt én jól keresek, tehát nem látom a problémát azzal, hogy hasonlóan jól szituált férfival legyek. Jelenleg a barátom valamivel kevesebbet keres nálam - a cél nem az, hogy most aztán forintra kiszámítva ugyanannyit kapjon kézhez, és ha épp nekem lesz nagyobb a fizum, akkor kidobom a francba... De ne is kelljen már egy nyomorgó csóringerrel összeállnom.
Másrészt én elvégeztem egy egyetemet, most folyamatban van egy OKJ-s képzés, a munkahelyemen állandóan tréningeken veszek részt és évente bővül a feladatköröm, nyelvet tanulok stb. Nem, nem elégednék meg valakivel, akinek egyetlen dolga az, hogy kétajtós szekrény legyen és megijessze a többi suttyót. Bocsesz...
"A pénz viszont nem opció. Kötelező, hogy legyen. A másik ilyen a nagyon jó külső megjelenés."
A pénz nem opció, bizony. Tán én foglak eltartani? A boltból ellopod, ami kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!