Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy nő mivel tudja bizonyítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő mivel tudja bizonyítani azt hogy nem a férfi pénzére hajt?

Figyelt kérdés
Dolgozom fenntartom magam és nem szorulok rà a fèrfira. Sokan mègis ezzel vádolnak a gyerekei pl és más helybeliek.
2023. okt. 6. 12:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/85 anonim ***** válasza:
8%

40.

Vagy csóró, ami még rosszabb, a simlisnek legalább van pénze! De az igazi akkor is az, ha nem kell dolgoznia és még gazdag is.

2023. okt. 6. 13:11
 42/85 anonim ***** válasza:
93%

"Hanem azért, mert keveset keres. Szarja le a munkát mindenki, pénzed legyen. SOK."

Nem. Miért vagy ennyire a pénzre kattanva? Én félnék ezek után, hogy TE vagy aranyásó.

Kiderülhetett a randin, hogy gyereket (nem) akar, (nem) vallásos, gyereke van, kutyája van, náci, homofób, nőgyűlölő (aki retteg az aranyásóktól, általában az), fideszes, perverz, vidéken házban / városban lakásban akar élni, szeret kirándulni / otthonülős... nem csak a pénz van a világon, de ha te csak azt látod...

2023. okt. 6. 13:19
 43/85 anonim ***** válasza:
82%

29

Tehát hazudik...

Én nem járnék egy biztonsági őrrel, de egy hazug féreggel sem, aki egy egyszerű kérdésre sem képes egyenes választ adni.

2023. okt. 6. 13:21
 44/85 anonim ***** válasza:
0%

42.

Minden igaz amit írsz, a pénz csak alapfeltétel. Ha az nincs, már mindegy mi derül ki róla. Ha van, akkor is bukhat ezeken a tényezőkön, amiket felsoroltál.

A pénz viszont nem opció. Kötelező, hogy legyen. A másik ilyen a nagyon jó külső megjelenés.

2023. okt. 6. 13:25
 45/85 anonim ***** válasza:
90%

"Elmondja, hogy őr egy bankban, és akivel lesz második randi is, az holtbiztos, hogy nem a pénzére hajt."

Nem a pénz a fő baj, hanem a tanulatlanság.

2023. okt. 6. 13:27
 46/85 anonim ***** válasza:
2%

45.

Ha 4 diplomája lenne az őrnek, akkor is csóré marad, ez csak kifogás.

2023. okt. 6. 13:28
 47/85 anonim ***** válasza:
82%
46, ja, mert annyira gyakori, hogy 4 diplomával olyan munkát vállal az ember, ahol csak ácsorogni kell naphosszat....
2023. okt. 6. 13:31
 48/85 anonim ***** válasza:
4%

47.

Hajléktalant is ismertem 2 diplomával.

2023. okt. 6. 13:32
 49/85 anonim ***** válasza:
70%

Nem kifogás...

Egyrészt én jól keresek, tehát nem látom a problémát azzal, hogy hasonlóan jól szituált férfival legyek. Jelenleg a barátom valamivel kevesebbet keres nálam - a cél nem az, hogy most aztán forintra kiszámítva ugyanannyit kapjon kézhez, és ha épp nekem lesz nagyobb a fizum, akkor kidobom a francba... De ne is kelljen már egy nyomorgó csóringerrel összeállnom.

Másrészt én elvégeztem egy egyetemet, most folyamatban van egy OKJ-s képzés, a munkahelyemen állandóan tréningeken veszek részt és évente bővül a feladatköröm, nyelvet tanulok stb. Nem, nem elégednék meg valakivel, akinek egyetlen dolga az, hogy kétajtós szekrény legyen és megijessze a többi suttyót. Bocsesz...

2023. okt. 6. 13:34
 50/85 anonim ***** válasza:
82%

"A pénz viszont nem opció. Kötelező, hogy legyen. A másik ilyen a nagyon jó külső megjelenés."

A pénz nem opció, bizony. Tán én foglak eltartani? A boltból ellopod, ami kell?

2023. okt. 6. 13:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!