Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy nő mivel tudja bizonyítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő mivel tudja bizonyítani azt hogy nem a férfi pénzére hajt?

Figyelt kérdés
Dolgozom fenntartom magam és nem szorulok rà a fèrfira. Sokan mègis ezzel vádolnak a gyerekei pl és más helybeliek.
2023. okt. 6. 12:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/85 anonim ***** válasza:
72%

56-ra:

Azt mondja, őr egy bankban. Aztán beszélgettek másról is és kiderül, hogy egy művelt, széles látókörű ember (megj.: amire semmivel nincs nagyobb esély akkor sem, ha bevallja, hogy informatikus).

Akkor nem lesz szimpatikus?

Egyébként sem értem, mit rugóztok annyit a foglalkozáson. Amikor én randiztam, pár mondatot beszéltem a munkámról a több órás randi alatt. Nekem természettudományos végzettségem van, de amikor a későbbi feleségem az első randin elmondta, hogy magyar-német szakos bölcsészként a Nibelung-ének volt a diplomamunkája, azonnal ráugrottam erre a témára, mert érdeklődöm a germán mitológia és mondavilág iránt. Erről beszélgettünk sokat, nem a munkámról és nem is az ő (tanári) munkájáról.

2023. okt. 6. 13:51
 62/85 anonim ***** válasza:
57%

60

????

😂😂

2023. okt. 6. 13:52
 63/85 anonim ***** válasza:
16%
Igen, bizonyára sok széleslátókörű biztonsági őr van, aki Dosztojevszkij-t olvas szabadidejében és kedveli a klasszikus zenét. Hát persze.
2023. okt. 6. 13:56
 64/85 anonim ***** válasza:
19%

Érdekes a munkához társított képzelgés.

Amikor pl. őr = csóró, alkesz, lúzer,... vagy ápolónő = [link]

2023. okt. 6. 14:03
 65/85 anonim ***** válasza:
11%

63.

Érdekes az is nem, hogy miközben a nők mindig bizonygatják, hogy nekik a szellemi partnerség miatt kell diplomás, azaz művelt pasi, mégis, valahogy sosem a valóban klasszikusan művelt, bölcsész, irodalmár, tanár srácok mellett látok jó csajokat, hanem valahogy mindig a pénzes, de nem a "műveltségi" diplomás srácokkal. >:)

2023. okt. 6. 14:07
 66/85 anonim ***** válasza:
10%

65-ös, pontosan!

Nem véletlenül írtam #61-es válaszomban, hogy ha informatikus az illető, akkor sincs nagyobb esély arra, hogy művelt ember legyen.

Elvileg akkor a magyar-töri szakos tanároknak tarolniuk kéne a társkeresőkön. :-)))))))

2023. okt. 6. 14:12
 67/85 anonim ***** válasza:
21%

63.

JAjjj, a kedvenceim kimaradtak!

Ezek a tipikus, kétszínű, ál-értelmiségiek, akik bizonygatják, hogy ők nem néznek TV-t, sőt TV-jük sincs, vagy esetleg van, de csak a MEZO meg a természetfilmes csatornákat nézik, majd az ebédlőben, a 2 diplomájával és a mindig akkurátusan kihangsúlyozott DOKTOR név előtaggal, elkezdi kifelyteni, hogy tegnap este a ReTekkLubb csatornán, a KőgazdagXfaktorBarátokközztCelebtáncos műsorban, a 2. reklámblokk után, 23:12:03-kor, mit mondott VV-táncos-ÉNB Lakatos Dzsoni2 Tibikeh.

2023. okt. 6. 14:13
 68/85 anonim ***** válasza:
81%
Tisztesseges nő, csak!!! És kizárolag, csóró, eletben semmit el nem ért pasiba szerethet bele! Tanuld meg....
2023. okt. 6. 14:15
 69/85 anonim ***** válasza:
76%

61, it tpont az rugózik a foglalkozáson, aki titkolná meg messzemenő következtetéseket akar levonni belőle.

Igen, az a normális, hogy 1-3 mondatban elmondja az ember mivel foglalkozik, aztán ennyi. Ha esetleg nagoyn érdkeli a másikat, akkor lehet beszédtéma, de nem jellemző.

De itt egyesek egyből játszmákba kezdenek meg pénzügyi és intellektuális kvöetkeztetéseket vonnak le.

Miközben csak az volt a kérdés, hogy mi a fszommal telik a napod harmada.:D szó szerint MIT CSINÁLZ.

Aki még ebből is ügyet cisnál, azzal nem érdemes kezdeni, mert csak drámázásra, játszmázásra, szarkeverésre alkalmas.

65, te meg nyisd ki a szemedet.

2023. okt. 6. 14:16
 70/85 anonim ***** válasza:
7%

69.

Sokkal inkább érdekli, hogy "mennyiért is csinálod?" (és ebből nekem mennyi jut majd, "gesztusok" /tehát felesleges vásárlások, ajándékozások/ képében?)

2023. okt. 6. 14:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!