Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő mivel tudja bizonyítani azt hogy nem a férfi pénzére hajt?
Figyelt kérdés
Dolgozom fenntartom magam és nem szorulok rà a fèrfira. Sokan mègis ezzel vádolnak a gyerekei pl és más helybeliek.2023. okt. 6. 12:09
1/85 anonim válasza:
Nem kell bizonyítanod. Bizonyítsák ők, hogy arra hajtasz.
2/85 anonim válasza:
A vádat kell bizonyítani, nem az ártatlanságot.
3/85 anonim válasza:
A párod nem tudja? És nem áll ki melletted? Senki másnak nincs köze ehhez, a kettőtök dolga.
4/85 A kérdező kommentje:
A pàrom nem érdekli mit mondanak. De engem zavar mert sért.
2023. okt. 6. 12:22
5/85 anonim válasza:
Ugy, hogy ruppotlan inceleket hajkuraszol a penzes pasik helyett.....
39F incel
6/85 anonim válasza:
Mondjuk nem kérdi meg az első randi, első 5 kérdésének egyikében, hogy mivel foglalkozom, azaz mennyi a fizum.
8/85 A kérdező kommentje:
6 Az hogy mit dolgozik azért nem árt tudni. Nem kérdeztem a fizetèst.
2023. okt. 6. 12:27
9/85 anonim válasza:
"A pàrom nem érdekli mit mondanak. De engem zavar mert sért."
A párodat az sem érdekli, hogy téged zavar?
10/85 A kérdező kommentje:
De de annyit mond ne törődjek velük.
2023. okt. 6. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!