Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő mivel tudja bizonyítani azt hogy nem a férfi pénzére hajt?
"Oké, erre azt mondom: Napi 8 órában ülök 3 idiótával együtt egy teremben, és nyomkodom a billentyűket. Vagy egy elfekvőben vagyok doki, és 2 felfekvés sebkezelése közben megírom a napi halott papírjait. Vagy Sofőrként viszem a buszjáratot 2 falu között, napi 12X."
De minek ezt így közölni, mikor ezek egy szóval megvannak? Nem azt mondom, hogy hajat vágok, festek, formázok, hanem fodrász vagyok. Ez miért fájdalmas?
22. Írtam már róla itt a Gyakorin.
Barátom ennyit szokott mondani a melóra: Őr vagyok egy bankban. Na onnantól nem sűrűn van 2. randi, sőt mondta, hogy voltak csajok aki randi közben elmentek, valami kamu indokkal.
Pedig ő papíron valóban egy bank biztonsági részlegének tagja. Csak a munkája IT-biztonság, és az adott cybervédelmi egység 2. embere informatikai szakértőként, SOK pénzért.
Ha jóval fiatalabb vagy, akkor a "pénzére hajt" kifejezést nemcsak arra értik, hogy itt és most sokat költ rád (vagy fog költeni, ha komolyabb lesz a kapcsolat), hanem arra, hogy a házát, autóját stb. rád fogja íratni. Tehát amíg él, addig ketten használjátok, utána meg a gyerekeinek nem, vagy jóval kevesebb fog maradni. A gyerekei szinte biztos, hogy ettől tartanak, ezért vannak ellened.
Hogy ezt hogyan lehet cáfolni? Ha pl. a férfi készíttet egy végrendeletet és abból a gyerekeinek is ad egy-egy példányt. Vagy ha most a gyerekeinek ajándékozza az ingatlanjait az ő haszonélvezetével terhelten. Mindenképpen a férfi tud ez ellen tenni, ő tudná a gyerekei felé egyértelműen bizonyítani, hogy nem akarja őket kisemmizni.
Az egy másik kérdés, hogy őt meg valószínűleg nem zavarja ez annyira, hogy bármit is tegyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!