Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy nő mivel tudja bizonyítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő mivel tudja bizonyítani azt hogy nem a férfi pénzére hajt?

Figyelt kérdés
Dolgozom fenntartom magam és nem szorulok rà a fèrfira. Sokan mègis ezzel vádolnak a gyerekei pl és más helybeliek.
2023. okt. 6. 12:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/85 anonim ***** válasza:
13%

45. Ja. Őr = tanulatlan, buta senki. Értem.

A Westend-ben volt diszpécser meteorológus diplomával. Sok őr diplomás rendőrtiszt/katonatiszt volt. Én egyetemistaként, diákmelóként voltam irodai portás és éjjeli őr. Meg sok nyugdíjas is csinálja, más szakmával is.

Volt diplomás, komolyzenész barátnőm. Csinos, művelt, diplomás nő. Külföldi fellépésekkel. Olyan buta volt az élethez, mint egy autista. Mintha a Dr Csont címszereplője lett volna. Szakmailag top volt, de napi dolgokban életképtelen.

2023. okt. 6. 13:34
 52/85 anonim ***** válasza:
7%

50.

Itt nem erről van szó, hanem hogy "fussa" luxusnyaralásra (évente minimum háromszor), drága státusz-szimbólumokra, milliós ruhaszettre.

2023. okt. 6. 13:36
 53/85 anonim ***** válasza:
90%

52 Szerinted mégis hány kapcsoaltban engedheti meg magának a férfi, hogy ezt biztosítsa a nője számára? Mindig tépitek a szátokat az ilyesmikről, de a férfiak TÖREDÉKE van ebben a helyzetben.

Én pl sem elég szép, sem elég ostoba nem vagyok egy ilyen kapcsolathoz, de ettől még érdekel a pasim munkája és anyagi helyzete. És nem, sosem kaptam milliós ajándékoz, de még csak százezreset sem. (Nem is baj, hiszen nem ez az én és a barátom anyagi szintje.)

2023. okt. 6. 13:40
 54/85 anonim ***** válasza:
88%
Srácok, ti tényleg a Blikkből meg a TV-ből tanuljátok a pénzügyi kultúrát?
2023. okt. 6. 13:41
 55/85 anonim ***** válasza:
89%

52, megint eljutottunk oda, hogy egy olyan "alkategóriáról" beszélsz, amit soha nem fogsz elérni.

Most bemész a Rossmannba és látod a kuponnal vásárló nőket. Miért nem ők a célközönséged? Miért luxusprostit akarsz barátnőnek?

2023. okt. 6. 13:41
 56/85 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem nem feltétlenül tanulatlan buta valaki, aki szar melót végez, de ha valaki csak így odavetné, hogy őr egy bankban, és mondjuk nem fejti ki, vagy mesél róla, mert mondjuk bárkivel ismerkedem, szóba szokott kerülni a munka is, hogy mit csinál pontosan, miért ezt, szereti-e, stb, nem csak férfiakkal, legutóbb egy lányt ismertem meg, akivel témáztunk a melójáról, ő pl elég részletesen belement, ahogy egy normális beszélgetés ki szokott nézni… Szóval ilyen tőmondatos pasival a nagyobb gond inkább ez lenne, hogy mondd valamit aztán csend, témaváltás, pláne ha amúgy minden másról beszél normálisan, de a meló az tabutéma😂 Ez akkor is szarul nézne ki, ha valami normális melót mond, de arról se hajlandó beszélni.
2023. okt. 6. 13:42
 57/85 anonim ***** válasza:
0%

53.

Jó, hát az más amikor két csóró összeáll a putriban.

2023. okt. 6. 13:42
 58/85 anonim ***** válasza:
88%

57

Értem, tehát képtelen vagy az árnyalt gondolkodásra... Nem is vártam mondjuk mást...

2023. okt. 6. 13:46
 59/85 anonim ***** válasza:
3%

55.

Senki nem vásárol kuponnal ott, csak az idősek.

2023. okt. 6. 13:47
 60/85 anonim ***** válasza:
0%

58.

Csak kifogást gyártasz a csóróságodra.

2023. okt. 6. 13:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!