Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az, hogy minél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy minél kutyább módon bánsz egy nővel annál jobban szeret?

Figyelt kérdés
A kedveskedés meg csak gyengíti a kapcsolatot?

2023. szept. 17. 18:58
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
60%
Ez nagyon sablonos megfogalmazás, és tovább tetézi az ő bajaikat. Sokan ki tudnak jönni belőle, ja és nem nők akikről beszélünk hanem férfi is ugyanúgy sok van ilyen. Nem kellene minősíthetetlen hangnemben beszélni róluk, és alantasan mindenféle használati tárgyakhoz hasonlítani embereket.
2023. szept. 17. 19:45
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
#12 Igen, sokan le tudják küzdeni. De ez rajtuk múlik elsősorban. Nyilván a párjuk támogatása is kell, de ez önmagában qrva kevés. Akarat kell hozzá, kitartás és sok munka. Általában pszichológus is... Ne haragudj, ha megbántottalak, nem állt szándékomban.
2023. szept. 17. 19:51
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak akkor igaz, ha sérült a másik. És valljuk be, nagyon sok ember sérült érzelmileg.
2023. szept. 17. 20:09
 14/27 anonim ***** válasza:
0%
#10, remélem, törlik a válaszodat. Undorító vagy.
2023. szept. 17. 20:11
 15/27 A kérdező kommentje:
Dehát minden nő ilyen.
 16/27 anonim ***** válasza:
29%

Van nekem egy fura észrevételem, nem tudom mennyire általános, vagy csak én futottam bele. Szóval pont ezek a nők, náluk tapasztaltam meg. Hogyha rendesen bánsz velük, gyengeségnek veszik, és elkezd az egész fordítva működni. Hogy mintha hiányolná a feszkót, és annál jobban kötekszik veled, sőt néha egészen addig csinálja amíg jól helyre nem teszed. És akkor helyrezökken benne a világ rendje. Ez szerintetek mennyire legit megállapítás? Vagy csak én látom így?

Egyébként annak adok igazat aki kerülné őket, és a jövőben én is már azt fogom tenni minden esetben. Kell a francnak a hullámvasút meg a folyamatos békétlenség. És nem csak a durván traumatizált nők ilyenek, sokban megvan még ilyen olyan kisebb formában, a múltból hozva. Csak a mértéke tér el.

17/27 anonim ***** válasza:
79%

Ezek a nők sérültek, azért keresnek bántalmazó kapcsolatot. Ennyi.

Voltam ilyenben, valóban később léptem, mint kellett volna, de meggyógyultam, ergo a Holdig rúgom, aki akár verbálisan is abuzás.

2023. szept. 17. 20:26
 18/27 anonim ***** válasza:
*abuzál
2023. szept. 17. 20:26
 19/27 anonim ***** válasza:
54%

Van igazság abban, amit mondanak.

Sajnos.

Életem legnagyobb bókját és vallomását is akkor kaptam, amikor már elegem volt belőle és úgy felmostam a padlót vele, hogy haláláig el nem fogja felejteni az fix. Előtte le sem szart konkrétan, utána megállás nélkül sírt, hebegett-habogott össze-vissza. De már nem volt visszaút.

Múltkor véletlenül összefutottam az egyik barátnőjével, azt mondta, hogy a mai napig emleget, pedig már lassan 10 éve vége. És nem…nem negatív értelemben. Anyja is ugyanezt mesélte néhány éve.

Na…szóval…végszóként a nők érdekes élőlények. Ezt meg kell hagyni.

2023. szept. 17. 21:29
 20/27 anonim ***** válasza:
38%

Nem a nők, bizonyos emberek. Egyetlen nőről beszéltél.

Most mondjam azt, hogy minden férfi hülye, mert te egy főből 4 milliárdra következtetsz? Nem, csak te vagy hülye.

2023. szept. 17. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!