Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Minél jobban ismerünk meg egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minél jobban ismerünk meg egy embert, annál kiábrándítóbb?

Figyelt kérdés
A sejtelmesség adja csak a varázst?
2022. márc. 3. 06:49
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
71%

Pontosan.

Rózsaszín köd az elején mindent megszépit.

Persze ha igazán szerelmes vagy,elfogadod a másikat a hülyeségeivel együtt,hisz senki sem tökéletes.

2022. márc. 3. 06:52
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden esetben. Van mikor jobban megismered a másikat, annál jobban megszereted és elfogadod
2022. márc. 3. 07:09
 3/19 anonim ***** válasza:
97%
Pont fordítva. Minden páromat előbb haverként ismertem meg, és ahogy egyre jobban megismertúk egymást, úgy szerettünk egymásba.
2022. márc. 3. 07:23
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Van, akinél igen, és van akinél nem. ;)
2022. márc. 3. 07:34
 5/19 anonim ***** válasza:
76%
Annál nagyobb az esélye hogy lesznek dolgok amiket elnézel neki, vagy pont nem.
2022. márc. 3. 07:56
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak mélyebbek lettek az érzéseim pedig olyan dolgok derültek ki amit talán más nem értene meg... elsőre is vonzódtam Hozzá. A sors fintora hogy nem vett komolyan. 40F
2022. márc. 3. 07:58
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Mivel nincs tökéletes ember, ezért mindenkiben lehet hibát találni. Itt mindig az a kérdés, hogy két ember személyisége mennyire passzol össze, és kinek mekkora a tolerancia küszöbe. Ami neked már kiábrándító, az lehet hogy másnak még belefér egy kapcsolatba. Eleinte a rózsaszín ködös szerelem tényleg mindent megszépít, de ha jól választ az ember, akkor a "köd felszállta" után is megmarad egy mélyebb szeretet két ember között. Ha valaki kiábrándító akkor azzal nem kell foglalkozni. Amit (akit) meg nem ismersz, arra lehet azt mondani hogy "sejtelmes", de csak egy rövid ideig, még nem ismered meg jobban. Vannak akiket csak tényleg ez a sejtelmesség vonz, utána megunják az másikat, és lecserélik egy újabb sejtelmesre.
2022. márc. 3. 09:03
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Vagy annál jobban megszereted.
2022. márc. 3. 09:07
 9/19 anonim ***** válasza:
A kérdésed alapján téged jobb nem megismerni
2022. márc. 3. 10:49
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindig. Én pl 12 év után is egyre jobban és jobban szeretem a páromat. Az exeimre pl nem ez volt a jellemző, ezért se volt max 1 évnél hosszabb kapcsolatom korábban.
2022. márc. 3. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!