Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Minél jobban ismerünk meg egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minél jobban ismerünk meg egy embert, annál kiábrándítóbb?

Figyelt kérdés
A sejtelmesség adja csak a varázst?
2022. márc. 3. 06:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

6- os!

Miért nem vett komolyan? Beszéltél vele erről?

2022. márc. 3. 14:08
 12/19 anonim ***** válasza:
74%

Igen beszéltünk, úgy gondolta hogy csak szexkapcsolatot akarok és én nem veszem komolyan Őt. Történtek dolgok amiket félreértett nagyon - korábbi kapcsolataiban tapasztaltak alapján elkönyvelte magát nálam B opciónak és hogy csak arra kell, ha elmondtam az én oldalamon mi volt valójában, azt magyarázkodásnak vélte. Hiába voltam mindenben őszinte, az a mondása hogy "az számít amiről nem beszél az ember"...

6os voltam.

2022. márc. 3. 16:22
 13/19 anonim ***** válasza:
Igen, ezért nem érdemes belebonyolódni az emberi kapcsolatokba...
2022. márc. 3. 17:44
 14/19 anonim ***** válasza:
75%

12-esnek!

Akkor tettekkel bizonyítsd, hogy komolyan gondolod vele és nem szexkapcsolatot akarsz tőle. Győzd meg, amíg megteheted. Később bánni fogod, hogy hagytad elúszni a lehetőséget és más férfi fogja helyetted megtenni azt, amit te nem tettél meg.

Beszéltek még? Vagy teljesen megszakadt a kapcsolat?

Hány éves a lány?

2022. márc. 3. 18:04
 15/19 anonim ***** válasza:
14. Ha már bizonygatni kell a másiknak, rég rossz. Felesleges erőltetni ott ahol nincs bizalom.
2022. márc. 3. 18:07
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

15. Egyetértek.

Viszont itt félreértésről van szó, nem pedig olyan dologról, ami végett teljesen megtörik a bizalom.

Ami a 12-es esetében történt az nem más, mint, hogy elbeszéltek egymás mellett és nem tisztázták a valós szándékot, ami következtében történt a félreértés. Mind a ketten azt gondolták egymásról, hogy nem veszi komolyan a másikat. Le kéne ülniük egymással és beszélni a történtekről őszintén.

Ez még menthető lenne, csak tenni kéne érte.

De ez az én véleményem. Másnak meg más.

2022. márc. 3. 18:46
 17/19 anonim ***** válasza:

14es.

Az a baj hogy amik történtek azokkal kapcsolatban az én oldalamról minden számára csak magyarázkodás. Mert "minden pasi egyforma". Néhány dolgot kezelhettem volna másképpen, ezt úgy értsd az elvárása szerint, viszont azoknak a körülményeit elkönyvelte adott módon és minden más csak...egy 23 éves barátságot dobtam el miatta és a mai napig nem vagyok biztos abban hogy ott Neki hazudtak a barátomról, vagy csak elkönyvelte a szituációt a korábbi tapasztalatai alapján.

De mindezek mellett egy hónapja még levélben megírta hogy szerelmes lett belém annak ellenére hogy fél hogy ismét megbántom, fájdalmat fogok okozni. Ha megcsókoltam vagy átöleltem teljesen elolvadt, bár azt állítja nem befolyásolja senki de mégis egyik pillanatról a másikra váltott hozzáállást és a legrosszabb hogy két emberről tudok aki egymást támogatva erősítette meg abban hogy én "milyen vagyok" és hagyni kell. Egyikük korábban kihasználta nagyon csúnyán és nyalja vissza magát...

Rengetegszer próbáltam közös programokat szervezni, kirándulás, közös élményeket, hogy ne csak a négy falról és szexről szóljon minden némi filmezéssel/sorozatozással megspékelve...amikor szabadok voltunk meló miatt egyszerre (heti 2-5 nap) mindig kerestem a lehetőséget, mégis megkaptam hogy nem akartam időt tölteni vele miközben ő mondta le erre arra hivatkozva.

Sokmindent már most bánok mert az elmúlt 20 évben kevés kapcsolati tapasztalatot szereztem és talán jobb lett volna több rövidebb hogy "jobb legyek" (előző párommal 17 évet voltunk együtt), csak azt nem hogy beleszerettem...

31 éves lesz most nemzeti ünnepen éppen, nem beszél Velem. Dedikált Csernus könyvet fog kapni mert szereti, postaládába...

Szóval nem egyszerű. Úgy érzem felém sosem volt teljes bizalommal miközben én teljesen megadtam neki mindenben és full őszinte voltam, akkor is amikor tudtam hogy nem mond igazat, mert jól megismertem ezen idő alatt. Imádtam amikor lebukott és mosolygott hogy hát de honnan tudom. 😊 Sohasem játszmázok de észre veszem már. Nem egyszerű lány és ezzel is belopta magát a szívembe...

Szeretném ha menthető lenne de egyre sötétebben látom a dolgokat.

2022. márc. 4. 08:20
 18/19 A kérdező kommentje:
Akkor szinezd újra.
2022. márc. 4. 08:32
 19/19 anonim ***** válasza:

Zaklató pszicho ex nem leszek, azért időnként jelzem hogy élek. A bizalmat úgy értettem részéről hogy az életébe-múltjába beavatott de kapcsolati téren e miatt nem kaptam meg.

Újra színezni? Bármit megtennék érte de bármit tettem, a legrosszabbat feltételezte mert "minden pasi egyforma!" 😔

2022. márc. 4. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!