Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek mi kell ahhoz, hogy úgy érezzétek, hogy a párotokkal akarjátok leélni az életeteket? Illetve mi az, ami pint hogy kiábrándít?
Egyező értékrend, szeretetnyelv, intellektuális adottságok, hasonló gondolkodásmód, így bármennyire is introvertált vagyok, sosem fáraszt a társasága, épp ellenkezőleg, feltöltjük egymást, nincs szükség a saját hangulatunk, érzéseink magyarázatára, mert szavak nélkül is átjön, így tökéletese a harmónia és az összhang.
Minden akadálymentesen, könnyedén folyik a saját medrében, mintha csak a természet alapvető törvényeinek engedelmeskedne.
Ha a megfelelő emberrel vagyok, nem kell attól tartanom, hogy valahol egyszer csak összefutok azzal a nővel, aki a páromnál sokkal jobban megért és inspirál. Az első kapcsolatomban átéltem ezt, amikor találkoztam egy hozzám hasonló karakterrel - aki az akkori barátnőmhöz képest összehasonlíthatatlanul jobban illett hozzám.
Hm erdekeseket írsz! Es ezt egy férfi szajabol halljuk?
( 1. Valaszolonak)
#1 “...mert szavak nélkül is átjön”
Ez kissé irreális elvárás egy kapcsolatban, nem? Netán gondjaid vannak a kommunikációval, és azt szeretnéd, hogy a barátnőd majd gondolatolvasó legyen? Ez szép ès jó, de nem túl valós dolog.
Ha azt várnám, hogy kommunikáció nélkül “megértsük egymást”, akkor ott rengeteg félreértés lapulna a hallgatás mögött, csendben úgy tennénk, mintha értenénk egymást.
3# Valószínűleg pontosan tudod, hogy mire gondoltam, csak muszáj volt belekötnöd valamibe, de ki kell ábrándítsalak.
Egymás szavak nélküli megértése nem egy elvárás, hanem következmény.
Ahogy a városban lévő lámpák sem azért váltanak pirosra, mert az autók megállnak előttük. Épp ellenkezőleg.
Igazából egy-egy pillanatra könnyű azt érezni egy nő mellett, hogy ez hiányzott eddig az életemből, ezt akarom örökre, de ez csalóka.
Szerintem az igazi működés az, amikor a baromi szürke hétköznapokban, sem érzed azt, hogy máshová mennél szívesebben.
Szerintem ennél a kérdésnél ne pontozzatok senkit semerre, mert mindenkinek igaza van a saját szemszögéből nézve.
Erre csak szubjektíven lehet válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!