Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden tulajdonsága adott lenne, hogy Ő legyen az igazi számodra, viszont picit butácska. Mennyire volna kiábrándító ez számodra?
Semennyire.
Csak vigyázz mert a butaság könnyen csaphat irigységbe és rosszindulatba, amikor nem érti neki miért nem sikerül valami.
Ha nem elég intelligens akkor kicsit sem adott minden tulajdonsága ahhoz, hogy ideális legyen neked.
Lehet, hogy csak én vagyok nagyon kényes az intelligencia témával kapcsolatban, de nekem a nullára visz le bárkit az, ha butácska. Hiába tökéletes minden más szempontból, ez elég indok "ellene" számomra.
Az unintelligencia amúgy is pont egy olyan tulajdonság sajnos ami nagyon megnehezít egy párkapcsolatot. Leginkább a problémák megoldását és kezelését. De az intelligencia összefügg a kommunikációs képességekkel is. Ezek meg ha nem elég fejlettek nála akkor nem nagyon lehet vele megoldani az esetleges problémáitokat.
De a szerelmet is nagyon gyorsan megöli ha hatalmas butaságokat beszél, és önkéntelenül is csak arra tudsz gondolni, hogy úr isten de buta. Szerintem ez gyorsan lerombol valakit a szemedben.
Gondolom te mindenben tökéletes vagy és egy főnyeremény. Minden nő/férfi utánat bomladozik (nem írtad a nemed)
Mindenki annyira a tökéleteset hajtja a mai világba, hogy a végén egymagába fog megkeseredni. Nem azt mondom, hogy mindent nézzünk el, nyilván vannak alap kritériumok aminek meg kell felelnie, de ha valakit szeretsz elfogadod olyannak amilyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!