Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Minden tulajdonsága adott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden tulajdonsága adott lenne, hogy Ő legyen az igazi számodra, viszont picit butácska. Mennyire volna kiábrándító ez számodra?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 24. 23:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
75%
Kiábrándító, csakis az okos pasik vonzóak.
2019. ápr. 25. 03:37
 12/18 anonim válasza:

A külső elvész. A belső megmarad.

DE viszont nem mindegy, hogy valamihez buta csak, vagy az egész élethez az.

2019. ápr. 25. 05:40
 13/18 anonim ***** válasza:
46%
Minden téren? Mármint jól szopik? Ha neked ez számít passzolásnak, akkor te sem vagy egy észkombájn, úgyhogy jó lesz neked a buta.
2019. ápr. 25. 06:03
 14/18 anonim ***** válasza:
84%

2 hónapig randiztam a párommal és ugyan ez az indok volt az egyetlen amiért nem akartam vele összejönni aztán valahogy mégis adtam neki esélyt.Egyre jobban megismertük egymást és rájöttem hogy abszolút nem buta csak pl mivel őt a tudomány pl nem érdekli ahhoz nem tud annyit hozzászólni mint én de pl más területen meg ő a zseni plusz nem butácska csak csendesebb meg teljesen más oldalról látja a dolgokat amivel meg lenyügöz.

Eddig ő a legjobb párom.

2019. ápr. 25. 06:11
 15/18 anonim ***** válasza:
58%

Voltam ilyen helyzetben, gondoltam ez még nem a világ legnagyobb problémája, összejöttünk.

Miután elmúlt a rózsaszín köd és a nagy szerelem, zavarni kezdett, hogy buta, hogy olyan dolgokról nem tud, olyasmit nem ért, ami nekem (meg szerintem minden intelligens, tanult embernek) evidens, olyan összefüggéseket kellett neki elmagyarázni, amit már általános iskolás koromban is természetesnek vettem. Ez eleinte még cuki volt, a végére már annyira bosszantott, hogy inkább bele se kezdtem, inkább nem használtam _olyan_ szavakat, inkább hagytam az egészet a fenébe és szakítottam (nem ezért, persze, de ez az érzés erősen hozzájárult az érzelmeim kihűléséhez, ami indok végül a szakításhoz vezetett- nem tetszett, hogy nem tudom tisztelni a párom, nem tetszett, hogy én vagyok az okosabb a kapcsolatban).

Engem mondjuk amúgy is irritálnak a buta és ostoba emberek, szóval részemről naiv és hát, buta/ostoba döntés volt összejönnöm a fent említett férfival, belátom :D

2019. ápr. 25. 07:28
 16/18 anonim ***** válasza:
Ne legyél vele!
2019. ápr. 25. 09:37
 17/18 anonim ***** válasza:
Nincs olyan hogy full patent a számodra! Mindenkinek van 1-2 rossz tulajdonsága ez ne akadalyozzon meg teged benne! Te sem vagy tökéletes! De ha annyira zavar akkor ezen lehet változtatni de csak akkor ha már együtt vagytok!
2019. ápr. 25. 15:46
 18/18 anonim ***** válasza:
Hát akkor verd át, használd őt a szükségleteidra, amíg nem találsz egy okosabbat, akit nem tudsz átverni
2019. ápr. 25. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!