Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy lehetne ezen minél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne ezen minél egyszerűbben túl lenni?

Figyelt kérdés
Beleszerettem a legjobb fiú barátomba, akinek barátnője van. Ezzel nem is lenne baj, hogy őt szereti, viszont felém is kétértelmű jeleket ad. Elmondta hogy ellenállhatatlan vonzalmat érez irántam, és hiába a barátnője számára az első, nem tudja megállni, hogy megszakítsa velem a kapcsolatot meg hogy ne másszon rám. Sokáig magamban tartottam az érzéseimet, viszont amikor egyszer kimondta hogy nem szerelmes belém, a barátnőjébe pedig igen, akkor elsírtam magam előtte. Erről tényleg nem is tehetne, viszont arról igen, hogy 2 alkalommal lefeküdt velem, amióta megtudta hogy milyen velem a csók-tapi, folyamatosan kezdeményez és ő keresi rá az alkalmakat. Tudom, hogy helytelen, undorító dolog a barátnője háta mögött, de összevissza dobog a szívem, felugrik a vérnyomásom ha hozzám ér. Tudom hogy vissza kellene utasítanom, sőt hozzá sem kellene szólnom, de már azt sem bírom ki, ha 1 napig nem beszélünk, ha csak rám néz, már azt se tudom hol vagyok. Ő állítása szerint nem szerelmes belém, viszont tudja hogy én igen, mégis lefekszik velem. Kicsit úgy érzem hogy kihasználja az érzelmeimet és más, sokkal rendesebb fiú érdemelné meg hogy így szeressem. Hiába érzem hogy ő is vágyik rám meg én is, valami miatt nem akarja otthagyni a barátnőjét. Mikor az okát kérdezem, konkrét indokot nem tud, csak azt hogy a barátnője rá van tapadva 0-24 és a szomszédja, neki ez kell. Találkozók után nagyon szomorú vagyok és sokszor melankolikus a hangulatom emiatt, főleg mikor jópofát kellene vágnom ahhoz ahogy a barátnőjéről beszél, miközben teljesen elmegy olyankor mimdentől a kedvem. Engem érzelmileg megvisel ez a dolog, viszont nem tudom elengedni. Mit javasoltok? Tudom hogy több sebből vérzik ez az egész, és tudom hogy undorítóan viselkedtünk mindketten, de légyszi próbáljátok ítélkezésmentesen a szemszögemből vizsgálni a problémát 🙁🙁

2022. aug. 26. 19:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Saját magadat szivatod.

Nem ertem egyesek minek kötik le magukat olyanokhoz akikhez nem kéne. Orulj h nem te vagy a bnő akit csal. Keress egy masikat akivel van kémia.

2022. aug. 26. 19:29
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Igazából szerintem jól érzed, hogy visszaél az érzéseiddel és kihasználja őket. Tudom, ez az érzés olyan, mint a függőség. Viszont mindenkit el lehet felejteni... Ezt szegény édesanyám mondta mindig.

Saját érdeked a felejtés.

2022. aug. 26. 19:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

ezt a kérdést már többször kiírtad ide.

és csak azt tudom mondani, mint múltkor, h. szakíts meg vele minden kapcsolatot.

ő nem tisztel téged, nem szeret,csak használ és kihasznál.

menni fog, vasárnapig ezt lépd meg.

írd meg neki, h. egy gerinctelen alaknak tartod, mert kettőtök közül ő a nagyobb szemét, ő tartozna felelősséggel a kapcsolatáért. mondd meg neki, h. azért is gerinctelen, mert téged kihasznált, ezt tovább vele nem folytatod.

és tiltsd le mindenhonnan.

ha nagyon nyomul, akkor meg a kedves nőjét világosítsd fel, kivel él együtt.

2022. aug. 26. 19:31
 4/8 A kérdező kommentje:
Hidd el, nem direkt kötöm. Az eszemnel tudom hogy nem kéne meglátnom se, de a szívemnek nem tudok parancsolni, pedig sokkal könnyebb lenne minden úgy
2022. aug. 26. 19:32
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Pedig meg kell tanulnod azt is előbb utóbb. Rohadt nehéz dolog, de nem lehetetlen.

Többen is vannak az életemben, akik ma már teljesen közömbösek számomra, anno pedig a világnál is többek voltak. Minden elmúlik, ez az örök igazság.

2022. aug. 26. 19:52
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha neked kell egy ilyen selejt... Ha össze is jöttök, ne érezd magad annyira különlegesnek, hogy azt hidd, nem leszel egyszer te is az a barátnő, aki mellől ilyeneket mondanak másnak :)

Ilyen embert még barátnak sem tartanék, madarat tolláról, ne egy jellemgyenge hűtlen alapján ítéljenek már meg

2022. aug. 26. 19:56
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én köztes megoldást javasolnék : beszéld meg vele, hogy ha belátható időm belül( legyen 1-1,5 év) még mindig szerelmes vagy belé és em jön más fiú a helyére, ő pedig még mindig érez majd vonzalmat irántad, de a kapcsoalta már nem lesz túl jó, akkor találkozzatok és próbáljátok meg együtt, ha mindketten akarjátok. A jelenben ez esélyteéen és fájdalmas, de az is romboló érzés, ha egy életre megszakitjátok a kapcsolatot, mert akkor amiatt leszel rosszul. Találkozzatok a közeli (távoli) jövőben .
2022. aug. 26. 21:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Más férfi nincs csak ez a bugyiszaggató?Lehet sokkal jobb palid lenne,ha kicsit kinyítnád a szemed és nem vettnéd oda magad ilyen trógernek.
2022. aug. 27. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!