Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne ezen minél egyszerűbben túl lenni?
Saját magadat szivatod.
Nem ertem egyesek minek kötik le magukat olyanokhoz akikhez nem kéne. Orulj h nem te vagy a bnő akit csal. Keress egy masikat akivel van kémia.
Igazából szerintem jól érzed, hogy visszaél az érzéseiddel és kihasználja őket. Tudom, ez az érzés olyan, mint a függőség. Viszont mindenkit el lehet felejteni... Ezt szegény édesanyám mondta mindig.
Saját érdeked a felejtés.
ezt a kérdést már többször kiírtad ide.
és csak azt tudom mondani, mint múltkor, h. szakíts meg vele minden kapcsolatot.
ő nem tisztel téged, nem szeret,csak használ és kihasznál.
menni fog, vasárnapig ezt lépd meg.
írd meg neki, h. egy gerinctelen alaknak tartod, mert kettőtök közül ő a nagyobb szemét, ő tartozna felelősséggel a kapcsolatáért. mondd meg neki, h. azért is gerinctelen, mert téged kihasznált, ezt tovább vele nem folytatod.
és tiltsd le mindenhonnan.
ha nagyon nyomul, akkor meg a kedves nőjét világosítsd fel, kivel él együtt.
Pedig meg kell tanulnod azt is előbb utóbb. Rohadt nehéz dolog, de nem lehetetlen.
Többen is vannak az életemben, akik ma már teljesen közömbösek számomra, anno pedig a világnál is többek voltak. Minden elmúlik, ez az örök igazság.
Hát ha neked kell egy ilyen selejt... Ha össze is jöttök, ne érezd magad annyira különlegesnek, hogy azt hidd, nem leszel egyszer te is az a barátnő, aki mellől ilyeneket mondanak másnak :)
Ilyen embert még barátnak sem tartanék, madarat tolláról, ne egy jellemgyenge hűtlen alapján ítéljenek már meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!