Hogyan tudnám egy lakószoba betonaljzatának foltokban porladó felületét minél egyszerűbben és olcsóbban valamelyest stabilizálni?
Figyelt kérdés
Utána menne rá parketta, nem lesz nagy terhelésnek kitéve, de azért szeretném ha egyben volna.2020. máj. 10. 10:30
1/5 mindentudó99 válasza:
Én ilyenkor fagyáló csemperagasztót szoktam bekeverni kicsit hígabbra és valami nagy ecsettel felhordani a felületre. Az összefogja. Száradás után akár mégegy soron
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Ez beleférne a keretbe minden szempontból. Valami általad kipróbált, bevált márkát írnál esetleg? Vagy jó bármelyik fagyálló?
2020. máj. 10. 10:52
3/5 anonim válasza:
Ilyen porladó felületekre (is), van kitalálva a vakolaterősítő mélyalapozó. Az teljes mértékben megköti a porladó betont, vakolatot, és mélyen beszívódik a felületbe. Kannás kiszerelésban kapható, és higítató, tedi hengerrel meg könnyen fel lehet vinni a felületre.
4/5 A kérdező kommentje:
Mélyen beszívódik, ez jól hangzik. Köszönöm, lehet, hogy először egy ilyennel indítok.
2020. máj. 10. 12:57
5/5 mindentudó99 válasza:
A márka mindegy a legolcsóbb jó lesz. Nem tudom mennyi kell az obis interprojekt tökéletes és olcsó. Bár 25 kilós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!