Felújítás kapcsán feleslegessé váló 165 cm széles, alsó és felső konyhabútortól hogyan lenne érdemes megszabadulni minél egyszerűbben, gyorsabban, de azért kultúrált módon (szóval gondolom, nem úgy, hogy csak úgy kirakom a ház elé)?
Meghirdeted ingyen elvihetőként pl. a Jófogá.hu-n.
Ha jó állapotú a bútor, izzani fog a telefonvonalad.
Lefotózod, és felteszed a hirdetést az internetre.
Helló, 2019.
Biztos egyszerűbb szállítani, mint meghirdetni. :D
Bónusz, hogy dobjunk ki mindent a hulladékba, ezaz! Micsoda mentalitás!
Még egy ötlet: érdemes lehet megkeresni vöröskeresztet, vagy hasonló szervezetet, biztosan tudnak olyan családot, akiknek jól jönne.
(A kérdés alapján nem tiszta, hogy pénzzé akarod tenni, vagy mindegy ha 0 forintot keresel rajta, csak tűnjön el. Utóbbi esetben én ezt tenném, mi a faluban egy rászoruló családnak adtunk már így 1-2 bútort, nagyon hálásak voltak. Ami jó állapotú volt, azt meg eladtuk, ahogy fentebb írtam.)
4#-es.
"Egyszerűbb szállítani"
Hehehe
Magától nem megy el.
Amúgy meg ha figyelmesen elolvastad volna a kérdést, akkor rájönnél hogy mekkora bútorról van szó. Nem egy komplett konyhabútorsor!
Sokra megy vele akinek odaajándékozza, koloncot akasztva ezzel a nyakába, hogy hogyan szabadulhatna meg ő is ettől.
Esetleg hétvégiházba, nyárikonyhába még jó lehet.
Más: Arra pedig szintén nem gondoltál, hogy nem mindenki enged be a lakásába idegeneket, ingyenbútort adni, hogy aztán visszajárjanak lopni a csórók.
Nem tudjuk ki a kérdező, de az írásból úgy tűnik, a lényeg hogy ne legyen ott a bútor, minél egyszerűbben. Ez csak egy javallat volt hogy hulladékudvar.
De ha bajod van a kidobással, akkor menj kapirgálni a szemét között.
"Amúgy meg ha figyelmesen elolvastad volna a kérdést, akkor rájönnél hogy mekkora bútorról van szó. Nem egy komplett konyhabútorsor!"
Igen, látom. És?
"Sokra megy vele akinek odaajándékozza, koloncot akasztva ezzel a nyakába, hogy hogyan szabadulhatna meg ő is ettől."
Miről beszélsz?
"Esetleg hétvégiházba, nyárikonyhába még jó lehet."
Ezt így látatlanban megmondod? :D
"Más: Arra pedig szintén nem gondoltál, hogy nem mindenki enged be a lakásába idegeneket, ingyenbútort adni, hogy aztán visszajárjanak lopni a csórók."
Nem kell beengedni a lakásba senkit.
"De ha bajod van a kidobással, akkor menj kapirgálni a szemét között."
Wut?
Te amúgy miről beszélsz? :D :D :D
Idegeneket tényleg nem szívesen engednék be a lakásba, márpedig a történet ott kezdődik, hogy le kéne kötni a vizet, meg kiszedni a helyéről a beépített bútort... Kire bíznátok, ha ti nem értenétek hozzá, nem bírnátok el a bútort, és mennyit lenne reális fizetni a munkáért?
Egyébként de, komplett konyhabútorsor, ide ennyi fér, és nem ez itt az egyetlen ekkora konyha. :D
Amennyiben a szekrények csak csavarral vannak rögzítve fent, alul pedig semmivel,akkor azt házilag is le lehet emelni. A vízlekötés is megoldható, elzárod alul a csapokat, a flexi csöveket pedig villáskulccsal szétszeded.
Az meg, hogy be kell engedni valakit, szerintem no problem.
Hozzám is jöttek többször bútorokért (egyedülálló nő vagyok), a többi helység ajtaját becsuktam (ha nagyon majrézol, kulccsal be is zárhatod), csak oda mehettek be, ahol az adott bútor van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!