Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy minél kutyább módon bánsz egy nővel annál jobban szeret?
Figyelt kérdés
A kedveskedés meg csak gyengíti a kapcsolatot?2023. szept. 17. 18:58
1/27 anonim válasza:
Ez a lelki nyomorék nőkre igaz, akiknél még a kutyaszaros lábtörlőben is több önbecsülés van. Nem tudom te hogy vagy vele, de nekem ilyen nő nem kéne. Hiába szép...
2/27 anonim válasza:
Nincs ez, persze sok ember nem teljesen van rendben magával lelkileg és sokan vannak bántalmazó kapcsolatban de attól még nem elmondható, hogy akkor szeretne jobban egy nő, ha bántod.
3/27 anonim válasza:
1-es, képzelem te hogy bánhatsz a nőkkel....Remélem nem fogja senki megtudni mert nem lesz csajod.
4/27 anonim válasza:
Ez azokkal az emberekkel van akik ilyen n... (kinemonndd!). Mert ők ha megszerezték valakinek a kötődését, mély érzéseit, utána jön a kövi szakasz, hogy már lehet ütni vágni bántani, és ez a céljuk. Ez a dögöljön meg a szomszéd tehene is effektus, mivel ők szrul érzik magukat az életükben, elsősorban a párjuk is legyen minimum olyan rosszul. Ha valaki nem rutinos, belefuthat ilyenekbe, ha nem védik meg családtagok és barátok akik elüldözik a gaz betolakodót. De amúgy is rájön előbb utóbb mi a helyzet és utána már tudni fogja mire figyeljen (feltéve ha túléli).
5/27 anonim válasza:
Hú minden férfi ezzel jön..en nem igy definialnam..ha egy no azt latja h te foggal korommel ragaszkodsz hozza es nelkule nem elet az elet az nekem Sok lenne..viszont ha van egy tisztes hatar, pl megvan az erzelmi biztonsag, de nem log allandoan a nyakamon es ha azt mondanam neki, hogy szakitsunk, akkor nem kezd el sirni es romeot jatszani hanem mondana h oke es ennyi. Szóval nem, nem bunko fsznak kell.lenni, hanem szeretni, tisztelni a not DE nem "nelkuled nincs ertelme az eletemnek"-et eljatszani. SZERINTEM. Aztan kinek mi.
6/27 anonim válasza:
#3 Udvariasan és kellő kedvességgel. Így aztán könnyen kiszűrik magukat a drámakirálynők hála az égnek.
7/27 anonim válasza:
6-os, persze, mivel kell a szex meg a kirakat jó parti, titkárnő neked, legalább itt ne vetíts. Aki így beszél nehezebb sorsú emberekről, az ne vetítse már be hogy érdekli egy mákszemnyit is a párja sorsa. Persze, ameddig használod. Csak addig amíg épp megfelel a céljaidnak.
8/27 anonim válasza:
Ezek mind sérült nők,igazából az agyuk a bántalmazásra van ráállva és mindig olyan kapcsolatokba keverednek ahol ezt meg is kapják mert azonos minták után mennek a párválasztáskor. Normális kapcsolatra alkalmatlanok is és egyébként nem is jönnének össze normálisnak mondható férfival mert abban semmi izgalmas nincs számukra. Gyakorlatilag néhány hébe hóba elejtett szeretetmorzsáért cserébe mennek le kutyába meg hagyják magukkal feltörölni a padlót.
9/27 anonim válasza:
8-as dettó. Ti vagytok a betegebbek, mivel miattatok szenvedik el a traumákat. Pl, a gyereked ha van bármi baja, sérült gyereknek minősíted, és lelépsz vagy tönkreteszed. Mondjuk bármi apróság miatt ami nem felel meg neked. Sivár egy életed lehet.
10/27 anonim válasza:
#7 Nem örülök neki egyáltalán, hogy sok nő a gyerekkori traumák miatt keresi a bántalmazó kapcsolatokat. Annak sem örülök, hogy ezek a nők némi szeretetért (amit nem kaptak meg kiskorukban) mindent megtesznek, még le is alacsonyítják magukat. Elszomorít engem is, hidd el. Viszont ha egy ilyen nővel hoz össze a sors, akkor nagyon sajnálom, de nem akarom ezt a terhet cipelni. Tudom, hogy nem ő tehet róla, de egy ilyen ember a párját is csak magával rántja a mélybe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!