Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az új életem végcélja mi legyen a nőkkel kapcsolatban: egész életemben arra menjek, hogy minél több nővel együtt legyek, vagy végül állapodjak meg egy mellett?
Figyelt kérdés
Sziasztok, szeretnék új életet kezdeni. Megvan az, hogy az életben miket akarok, és hát ennek része a nők is. Szeretnék tanácsot kérni tőletek, hogy szerintetek melyik a helyes.2022. nov. 3. 19:38
A kérdező szavazást indított:
Használd az életet arra, hogy minél több nővel legyél együtt, ez az élet egyik értelme. A komoly kapcsolat értelmetlen.
Végül válassz egy nőt, akinek te is kellesz, és légy hűséges hozzá. Komoly kapcsolatban élni jó.
17 szavazat
1/12 A kérdező kommentje:
*melyik a helyes út.
2022. nov. 3. 19:39
4/12 anonim válasza:
Elég silány életed lehet, ha szerinted random nők dugása az élet értelme :D
5/12 anonim válasza:
Hat az elet majd eldonti. Ha mar most is duskalsz a nokben es egyre csak gazdagabb es sarmosabb leszel, akkor mindjet lehetoseg adott. Ha rondulsz oregedsz szegenyedsz, akkor orulhetsz ha a masodik osszejon.
6/12 anonim válasza:
Én sose kezdtem új életet mégis volt részem mindenben. Mindig az volt, amit akartam.
7/12 anonim válasza:
Ez aztán az új élet, ahol mások mondják meg mi egyél.
8/12 anonim válasza:
Ebben nem lehet tanácsot adni. Beked kell tudni h mikor, milyen életet szeretnél élni
9/12 anonim válasza:
Ha nőket akarsz hajtani oké de egy idő után ki fogsz élni és üres leszel. Mert ez nem fog adni hozzád semmit, csak szex aztán kész. Nő vagyok de a baráti társaságban vannak férfiak és akik így éltek mind ezt mondták.
Egy komoly kapcsolat százszor jobb még ha melós részek is vannak benne rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!