Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Részeges randit jóvá lehet tenni valahogy?
Először találkoztan kettesben a lánnyal, azonban a kelleténél több sört ittam és beütött a pia. Effektìve semmi rosszat nem csináltam, nem kiabáltam, nem tapiztam, nem szólogattam be, csak látszódott rajtam, a beszédemen, arckifejezésemen, hogy ittas vagyok.
A lány megijedt, azt mondta utólag, hogy nagyon félt tőlem, s ezt nem akarja újra átélni, nem akar többet ittasan látni.
Nagyon bele vagyok zúgva, emiatt nem szeretném ha nem folytatódna kettőnk között. Nem tudom mitévő legyek, hogyan tudnám ezt jóvá tenni?
Nem. Az élet nem egy számítógépes program, nincs reset gomb. Van olyan dolog, ami ha egyszer el van b.szva, akkor az el van b.szva.
Ez is ilyen. Szerintem ne kuncsorogj, hanem tanulj belőle és legközelebb ne igyál.
Ezt már úgysem fogod lemosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!