Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha felhivom reszegen es nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha felhivom reszegen es nem akar velem beszelni, jobb lesz mintha jozanon tennem? Letiltott 3 honapja. Hulyeseg?

Figyelt kérdés

Talalkoztam 1x vele, es 1 honapig beszeltunk osszesen online, telefonaltunk sokat. Miattam nem tudtunk tobbet talalkozni az egy honap alatt tobbszor.

Sajnos letiltott engem. Neha ugy erzem, mekkora rohadek hogy egy szot sem tudok neki irni, akkor sem ha akarnek de szerintem hirtelen dontes volt a tiltas neki.

Fel akarom hivni, de nagyon felek. Holnap meg akarom tenni, gondolkoztam rajta, lehet hogy jobb lenne elotte innom, ugy talan jobban elviselnem ha nem akar velem beszelni es tobb batorsagom lenne beleszolni a telefonba is. Este fele akarom hivni, amikor biztosan otthon van, egyedul..

Ha nem leteszi vagy azt mondja nem akar velem beszelni, elengedem ot vegleg. De ameddig nem teszem meg ezt az utolso lepest addig nem tudom. Mert tenyleg ugy gondolom hogy akkor az, hirtelen dontes volt neki csak olyan buszke hogy nem old fel. De most masak a korulmenyek es minden mas lett.

24l

2023. ápr. 17. 22:23
 1/9 A kérdező kommentje:
Ha leteszi*
2023. ápr. 17. 22:24
 2/9 anonim ***** válasza:
92%

Felejtsd el.

Igaza van.

Szokj le az ivásról.

2023. ápr. 17. 22:26
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem szoktam inni soha.
2023. ápr. 17. 22:27
 4/9 anonim ***** válasza:
92%

Hívd fel és kiderül, bár nem értem, hogy mire jó ez, ha egyszer letiltott már. Igen, lehet, hogy hirtelen döntés volt részéről, viszont nem oldott fel azóta, ami arra enged következtetni mindenképp, hogy bár talán indulatból tette egyáltalán nem is érdekled.

Miért aláznád meg magad mégegyszer akkor? Mellesleg lehet párja van, akkor mire jó ez a butyuta ötlet?

2023. ápr. 17. 22:28
 5/9 A kérdező kommentje:
Mert magamat hibaztatom amiert elvesztettem ot es megol a buntudat hogy miattam volt
2023. ápr. 17. 22:29
 6/9 A kérdező kommentje:
Egy űr van bennem miota ő nincs
2023. ápr. 17. 22:30
 7/9 anonim ***** válasza:

Miért lett vége? Ha te voltál a ludas, akkor nem hiszem, hogy megbocsájt, nemhogy többet akarna. Bár nem számít, ha szerinte te vagy a hibás, vagy direkt téged avatott bűnbakká. Egyszerűen nincs esélyed.

Minimum ott leteszi, ott is blokkol, maximum jól elhord mindennek. Megéri?

2023. ápr. 17. 22:35
 8/9 anonim ***** válasza:

De kár hogy olyan nehéz màsik pasit találni:(

Hivhatod már ugyis mindegy előtte mennyire alázod magad

2023. ápr. 18. 05:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Mi lett végül?
2023. aug. 19. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!