Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Részegen azt mondta szeret?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Részegen azt mondta szeret?

Figyelt kérdés

Kb egy hónapja írkálok egy sráccal, nagyon jól megvagyunk, megvan köztünk a kémia eddig (videochaten keresztül pl), de élőben még nem találkoztunk

Tegnap előtt este ivott a haverjaival és küldött egy hangüzenetet amiben azt mondta szeret

Másnap beszéltünk és azt mondta mindenre emlékszik, viszont nem hozta fel, meg én se kérdeztem úgy hogy most ezt komolyan gondolta-e...

Hallottam olyat, hogy részegen igazat mondanak az emberek, de az is lehet hogy csak pont azért mondta kert részeg, kicsit megzavarodtam, ti mit gondoltok?

2023. márc. 19. 12:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%
Igazat mondott. Abban a pillanatban szeretett.
2023. márc. 19. 12:23
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Találkozzatok minél előbb személyesen!
2023. márc. 19. 12:27
 3/14 A kérdező kommentje:

Kati53:

Hogy érted hogy abban a pillanatban? Már így nem szerethet?

Csak fura hogy még nem találkoztunk és így mondta... Köszönöm a válaszod!

Szeretnénk találkozni, bár sajnos 6 órányira lakik, de jövőhéten talizunk elsőnek:)

2023. márc. 19. 12:34
 4/14 A kérdező kommentje:
Mármint jelenleg lakik 6 órányira az egyetem miatt, de most nyáron végez szóval sokkal közelebb fog lakni hozzám, ezt hozzá akartam még fűzni
2023. márc. 19. 12:35
 5/14 anonim ***** válasza:
67%
Ugye nem gondolod komolyan, hogy szeretni lehet valakit, akit nem is ismerünk? A kémia sem létezik virtuálisan, pont ettől kémia. Nagyon álomvilágban élsz.
2023. márc. 19. 12:40
 6/14 anonim ***** válasza:
74%
Reszegen tul teng a boldogsag hormon nem pedig az oszinteseg. Sokszor hamis dolgokst allitunk ez miatt is.
2023. márc. 19. 12:58
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez de proli bakker hogy nem képes személyesen mondani:D
2023. márc. 19. 13:01
 8/14 anonim ***** válasza:
53%
En elkeserednék ha ennyire puhapöcs lenne valaki az holtbiztos.
2023. márc. 19. 13:01
 9/14 anonim ***** válasza:
94%
Akkor szeretett, igazat mondott.
2023. márc. 19. 13:15
 10/14 anonim ***** válasza:
70%
Akit szeretünk annyival megtiszteljük hogy a szemébe mondjuk.
2023. márc. 19. 13:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!