Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elmondanád a férjednek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondanád a férjednek, hogy a legjobb barátja részegen ezt csinálta?

Figyelt kérdés
Egy lagzin voltunk, ahol a férjem hamar kidőlt, felment a szállodai szobába, én viszont maradtam a lakodalomban táncolni a barátokkal. Táncoltam a férjem legjobb barátjával is, meg az ő barátnőjével (semmi szexizés, csak mulatós). Nem volt semmi, másokkal is táncoltam. Aztán mikor mentem aludni, a férjem barátja fel akart kísérni a szobához, mert hogy a mi szobánkban hagyta a cuccait - ez igaz is volt. Tudni kell, hogy rendesen részeg volt már, járni tudott ugyan, de nagyon felbátorította a pia az amúgy gátlásos srácot. Csak aztán mikor felkísért és elköszönt az ajtó előtt, a szokásos puszi-puszi után még szorosan megölelt 2-3 mp erejéig, amit nem tudtam mire vélni. Ő nem az a fajta srác, aki csak úgy ölelget másokat, sőt... Aztán elment, majd 1-2 perc múlva visszajött, és úgy tett, mintha itt hagyott volna valamit, de mikor kérdeztem, hogy mit, nem mondta meg, csak annyit mondott hogy jajj, nem, mindegy, aztán elment. Szóval full úgy jött le, mintha akart volna valamit. Azt tudom, hogy mielőtt a párommal összejöttem, ő is próbálkozott nálam visszafogottan, tehát bejöttem neki anno évekkel ezelőtt, de nem gondoltam, hogy ez azóta is fennáll, főleg hogy neki komoly barátnője van jó ideje. Engem teljesen hidegen hagy egyébként ez a férfi, és kakit kavarni sem szeretnék, így talán jobb, ha erről nem beszélek senkinek, amúgy sem történt semmi, még ha érezni is lehetett a sztori lényegét. Ti mit gondoltok?
2022. júl. 10. 20:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
21%
Mi lenne ha megmutatnád ezt amit kiirtál a párodnak.
2022. júl. 10. 20:41
 2/15 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem ebben semmi nincs, nem csinált végül semmit, felesleges emiatt kavarni a kakit.
2022. júl. 10. 20:43
 3/15 anonim ***** válasza:
94%
Nem mondj semmit szerintem úgy se volt semmi
2022. júl. 10. 20:43
 4/15 anonim ***** válasza:
14%

Nekem tiszta szánalom lenne az egész.

Nője van de másra nyomul, plane a barátja nőjére(rengeteg ferfi már csak elvből sem nyomul haver barát nőjére, exére), aztán még feltételezi is rolam hátha en makd kaphato vagyok ilyenekre, aztán még mehetne is szerinte ez a csaljuk a párunkat szeretősdi effekt ahol a saját párját unja vagy nézi le a megcsaló.

Az egész hóbelebanc nekem gyomorforgato, ahogy van.

Egomnak tetszene hogy van mégegy majom akinek tetszek, de ennyi.

Nem mondanám el senkinek hogy ne terheljek ezzel másokat, de magamban tartva meg engem mérgez.

Valaki masokkal beszelném ki akiknek vannak még erkolcsei meg normái hogyan emésszem meg

2022. júl. 10. 20:46
 5/15 anonim ***** válasza:
40%
Ilyen már velem is volt, hogy részeg barát (akinek van barátnője) kezdett titokban és indokolatlanul hosszan ölelgetni, valaki írja már le ilyenkor mi történik.
2022. júl. 10. 20:48
 6/15 anonim ***** válasza:
23%
Ezt inkább a helyi őrségnek kellett volna jelezni, akik gumibot útján rendezték volna a dolgot.
2022. júl. 10. 20:56
 7/15 anonim ***** válasza:
0%

5# szerintem olyasmi hogy ilyen esetekben a férj nem lehet vmi "bika", akinek a nőjére mégcsak rá sem lehetne nézni ugy tisztelik őt is és a párját is.

Ilyen esetekben az egész parkaocsolatot nem toszteli a 3.beférkőző fél. Se a baratjat se a nőt sem azt hogy kapcsolatban vannak

Van kepe "furakodni"

Az én páromrol mindenki tudja pl hogy sak ha rám merne nézni vki helyből "agyonveri."

Olyan tiszteletet kapok a haverjaitol kollegaitol hogy amikor megerkezem szinte haptákban állnak, félve szólítanak meg, es ilyenek.

Ugy kezelnek mint vmi királynőt.

2022. júl. 10. 21:01
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
vihar a biliben
2022. júl. 10. 21:01
 9/15 anonim ***** válasza:
16%
Valakit bekóstolnak, de akit nem mernek luknak venni, azt lepontozzák.
2022. júl. 10. 21:55
 10/15 NTBS ***** válasza:
46%
Igen.
2022. júl. 10. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!