Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondanád a férjednek, hogy a legjobb barátja részegen ezt csinálta?
Nekem tiszta szánalom lenne az egész.
Nője van de másra nyomul, plane a barátja nőjére(rengeteg ferfi már csak elvből sem nyomul haver barát nőjére, exére), aztán még feltételezi is rolam hátha en makd kaphato vagyok ilyenekre, aztán még mehetne is szerinte ez a csaljuk a párunkat szeretősdi effekt ahol a saját párját unja vagy nézi le a megcsaló.
Az egész hóbelebanc nekem gyomorforgato, ahogy van.
Egomnak tetszene hogy van mégegy majom akinek tetszek, de ennyi.
Nem mondanám el senkinek hogy ne terheljek ezzel másokat, de magamban tartva meg engem mérgez.
Valaki masokkal beszelném ki akiknek vannak még erkolcsei meg normái hogyan emésszem meg
5# szerintem olyasmi hogy ilyen esetekben a férj nem lehet vmi "bika", akinek a nőjére mégcsak rá sem lehetne nézni ugy tisztelik őt is és a párját is.
Ilyen esetekben az egész parkaocsolatot nem toszteli a 3.beférkőző fél. Se a baratjat se a nőt sem azt hogy kapcsolatban vannak
Van kepe "furakodni"
Az én páromrol mindenki tudja pl hogy sak ha rám merne nézni vki helyből "agyonveri."
Olyan tiszteletet kapok a haverjaitol kollegaitol hogy amikor megerkezem szinte haptákban állnak, félve szólítanak meg, es ilyenek.
Ugy kezelnek mint vmi királynőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!